Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

HJK-kapteeni Daniel O´Shaughnessy siirtyy kauden päätteeksi Saksaan

Daniel O’Shaughnessy
AOP

HJK kapteeni ja Suomen maajoukkueen tähti Daniel O´Shaughnessy siirtyy kauden päätteeksi Saksaan. O´Shaughnessy siirtyy Veikkausliigakauden päätteeksi Saksan 2. Bundesliigaa pelaavan Karlsruher SC:n riveihin. HJK uutisoi asiasta kotisivuillaan maanantaina.

”Olen tosi iloinen sopimuksestani Karlsruherin kanssa. Innoissani odotan, että pääsen aloittamaan siellä ja näyttämään kykyjäni Saksassa, sillä uskon että se on hyvä seuraava askel urallani”, mies kertoi HJK:n tiedotteessa.

HJK:lla ja O´Shaughnessylla on vielä kuitenkin Veikkausliigakausi kesken ja joukkueen kapteeni pelaa kauden loppuun vielä sinivalkoisten paidassa. Keskittyminen 26-vuotiaalla miehellä on vielä täysin HJK:n tekemisessä.

“Nyt kuitenkin keskittyminen täysin HJK:ssa. Meillä on vielä paljon tärkeitä ja hienoja pelejä jäljellä tämän syksyn aikana.”

HJK pitää parhaillaan Veikkausliigassa tukevan oloisesti kärkipaikkaa. Joukkue varmisti itselleen myös jo Konferenssiliigan lohkopaikan tulevalle syksylle.

O´Shaughnessy saapui Klubiin vuonna 2018 englantilaisesta Cheltenhamista. Mies on ollut viime vuosien aikana elintärkeä osa helsinkiläisten menestystä sekä joukkuetta. Klubin hyvien otteiden lisäksi O´Shaughnessy on pärjännyt hienosti myös Huuhkajissa ollen muun muassa joukkueen EM-miehistön yksi tärkeimmistä pelaajista.

HJK toivotti O´Shaughnessylle jo tässä vaiheessa paljon onnea tulevaan ja kiitti tätä yhteisistä vuosista.

”Haluamme onnitella hienosta siirrosta ja erityisesti kiittää Danielia. Hän osoitti taas kerran poikkeuksellista johtajuutta sitoutumalla Klubin tämän kauden projektiin ja urheilullisen menestyksen maksimointiin ennen seuraavaa hienoa haastettaan”, kommentoi seuran toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset