Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Marcel Sabitzerin Bayern-siirrolle sinetti: Mies palaa tutun valmentajan alaisuuteen

Marcel Sabitzer RB Leipzigin paidassa.
AOP

FC Bayern München on tehnyt sopimuksen keskikenttäpelaaja Marcel Sabitzerin kanssa. Itävaltalainen siirtyy saksalaisjättiin noin 16 miljoonan euron siirtosummalla RB Leipzigista.

Sabitzerin kerrotaan tehneen selväksi hänen haluavan pelata entisen Leipzig-valmentajan Julian Nagelsmannin alaisuudessa ja nyt tähän aukeaa mahdollisuus. Sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista sovittiin viikko sitten, yhteisymmärryksen vallitessa osapuolten välillä. Sabitzer oli innoissaan siirron varmistuttua.

’’Olen iloinen päästessäni edustamaan FC Bayernia. Ollesani lapsi joukkueen pelipaita oli ylpeyden aiheeni. Sain uuden Bayern-paidan jokaisena vuonna joululahjaksi. Tulen antamaan kaikkeni tälle seuralle. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan niin paljon otteluita ja kilpailuja, kuin mahdollista.’’

FC Bayernin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić oli myös tyytyväinen sopimuksen synnyttyä.

’’Olemme onnellisia saadessamme Sabitzerin joukkueeseemme. Sabitzer on todella hyvä pelaaja, jolla on vahva mentaliteetti. Hän on hyvin kunnianhimoinen ja on osoittanut pystyvänsä kantamaan vastuuta kentällä ja kentän ulkopuolella, toimiessaan RB Leipzigin kapteenina. Päävalmentajamme tuntee Sabitzerin erittäin hyvin ja tietää minkälainen johtaja hän on. Odotamme innolla hänen kanssaan työskentelyä.’’

Sabitzer ehti pelata Leipzigin riveissä seitsemän vuotta ja 229 ottelua, joissa verkko heilui 52 kertaa. Rooliltaan mies on luova keskikenttäpelaaja, joka pystyy rytmittämään joukkueensa peliä taitavasti.

Sabitzerin arvostus on noussut selkeästi Leipzigin noustua Bundesliigaan kaudelle 2016-2017, eikä miehen hyvät otteet ole jääneet huomaamatta. Useampi joukkue olisi varmasti ollut kiinnostunut keskikenttämiehen palveluksista, mutta hyvät välit Nagelsmanniin painoivat vaakakupissa.

Avauskokoonpanopaikka Bayernissa on kuitenkin kaikkea muuta, kuin itsestäänselvyys. Jokaiselle pelipaikalle riittää kilpailua ja varsinkin joukkueen keskikenttä on todella vahva. Joshua Kimmich ja Leon Goretzka ovat monen papereissa aloittavat keskikenttämiehet, mutta Sabitzer tulee saamaan oman mahdollisuutensa.

Ei ole myöskään täysin poissuljettua, että kaikki kolme nähdään samaan aikaan kentällä, jos Nagelsmann peluuttaa Kimmichiä laitapuolustajana.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset