Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester City solmi UEFAn Vuoden puolustajan kanssa pitkän jatkosopimuksen

Ruben Dias
AOP

Manchester City on solminut pitkän jatkosopimuksen portugalilaisen Rúben Diasin kanssa. City tiedotti asiasta muun muassa kotisivuillaan maanantaina.

Uutinen Diasin jatkosta ilahdutti cityzen faneja ympäri maailman, sillä mies on ensimmäisenä Valioliigavuotenaan ollut elintärkeä osa joukkueen puolustusta ja osoittanut loistavia otteita kentällä.

Loistavasta ensimmäisestä vuodesta taivaansinisten riveissä kertovat myös miehen vaikuttavat meriitit viime kaudelta – Portugalilainen pääsi juhlimaan Cityn kanssa Valioliigan mestaruutta sekä nostamaan Englannin liigacupin pokaalia. Lisäksi Dias ja City saavuttivat upeasti Mestarien liigan finaalipaikan. Dias palkittiin lisäksi hienoista otteistaan muun muassa Valioliigan Vuoden pelaajana sekä UEFAn Vuoden puolustajana.

”Olen todella iloinen jatkosopimuksesta. Olen nauttinut joka hetkestä Cityssa liityttyäni seuraan viime vuonna. Citylle pelaaminen on ylittänyt kaikki odotukseni ja on upeaa saada olla osa näin hienoa joukkuetta”, mies totesi Cityn julkaisemassa tiedotteessa.

Uusi jatkosopimus pitää portugalilaisen Etihad stadionilla vuoteen 2027 saakka. Miehen palkan on myös huhuttu nousevan uuden sopimuksen myötä mukavasti. Dias siirtyi Cityyn vuosi sitten portugalilaisseura Benficasta noin 75 miljoonan euron siirtosummalla.

Dias kiitteli erityisesti City-manageri Pep Guardiolaa sekä tämän valmennustiimiä mahdollisuudesta kasvaa ja kehittyä pelaajana. ”Kiitos Pepille ja koko valmennustiimille tavasta, jolla he ovat auttaneet minua kehittymään ja puskevat minua parantamaan yhä edelleen.”

Mies on osoittautunut hyväksi hankinnaksi ja City halusikin varmasti mahdollisimman nopeasti solmia topparin kanssa jatkosopimuksen, vaikka vanhaakin sopimusta oli vielä viisi vuotta jäljellä.

24-vuotias Dias tulee varmasti jatkossakin pelaamaan tärkeää roolia Guardiolan suunnitelmissa. Mies itsekin uskoo, ettei joukkueen parasta olla vielä nähty.

”Olla osa joukkuetta, joka saavutti viime kaudella niin paljon, on tehnyt meidät kaikki entistä nälkäisemmiksi.”

”On vielä paljon tehtävää – paljon parannettavaa ja useita pokaaleita voitettavana. Viime kausi oli ehdottomasti todella hyvä, mutta paras kausi voi olla ainoastaan aina tuleva kausi.”

”Tunnen oloni hyväksi, mutta myös tilaa kehittymiselle on paljon. Vaikka voittaisit suuria mestaruuksia, tulee sinun silti aina jatkaa kehittymistä. Kaikki alkaa jälleen nollasta.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga