Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ole Gunnar Solskjær avaa suunnitelmiaan Ronaldon varalle

Ole Gunnar Solskjær
AOP

Manchester United-manageri Ole Gunnar Solskjær avasi sunnuntaina lehdistötilaisuudessa suunnitelmiaan Cristiano Ronaldon varalle.

Jalkapallomaailmaa järisytettiin kuluneella viikolla oikein huolella, kun Juventuksen supertähti Ronaldo ilmoitti jättävänsä seuran. Portugalilainen palaa vanhaan seuraansa Manchester Unitediin, kunhan sopimus on saatu viimeisteltyä.

United-manageri Solskjær kommentoi siirtoa sunnuntaina manchesterilaisten tiukan 0-1 vierasvoiton Wolvesista jälkeen. Manageri on toivottamassa Ronaldon tervetulleeksi seuraan innoissaan.

”Toivottavasti saamme paperihommat pian järjestykseen ja voimme julkistaa siirron. Hän on upea pelaaja ja upea ihminen”, norjalaismanageri kertoi uutissivusto Goalin mukaan ottelun alla.

”Jatkan innoissani joukkueen rakentamista. Hän (Ronaldo) tuo joukkoon jotain täysin erilaista.”

”Uskon, että siirto vain lisää uskoa ja luottamusta siihen työhön, mitä olemme tehneet. Siihen, mitä olemme rakentaneet – olemme parantaneet pikkuhiljaa, hankkineet lupaavia nuoria pelaajia ja kokeneempia pelaajia.”

Ronaldo teki aikanaan 118 maalia kaikissa 292 pelaamassaan red devils ottelussa. Edellisistä Manchester United vuosista on kuitenkin jo kauan aikaa ja Solskjær uskoo, että Old Traffordilla tullaan näkemään kokeneempi ja kypsempi Ronaldo.

”Toivottavasti Cristiano tulee ja osoittaa mitä kaikkea on urallaan tehnyt. Tiedämme, että hän nyt kokeneempi pelaaja, kuin mitä hän oli ollessaan täällä viimeksi. Hän on kehittynyt ja hänellä on takanaan upea ura.”

Solskjær uskoo Ronaldon nauttivan paineista paluunsa liittyen. Maailmalla on pohdittu, onko Ronaldo jo liian vanha huipputasolle, mutta norjalaismanageri uskoo epäilyjen vain lisäävän portugalilaisen taistelutahtoa.

”Uskon, että hän pitää siitä keskustelusta, että hän olisi liian vanha. Tehkää siitä henkilökohtaista ja hän osoittaa mihin hän pystyy.”

Ronaldo muun muassa voitti La Liigan Real Madridin kanssa kahdesti, pääsi nostamaan Mestarien liiga pokaalia neljästi ja juhli Serie A mestaruutta Juventuksen kanssa kahdesti. Nähtäväksi jää, saako mies palkintokaappiinsa vielä lisää täytettä Manchester Unitedin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga