Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tiemoué Bakayokon matka jatkuu AC Milaniin – Tuleeko siirrosta tällä kertaa pysyvä?

Tiemoue Bakayoko
AOP

Chelsean keskikenttäpelaajan Tiemoué Bakayokon uutisoidaan tehneen kahden vuoden lainasopimuksen AC Milanin kanssa. Siirto saattaa muuttua pysyväksi sopimuksessa olevien ehtojen täyttyessä.

Bakayoko on joutunut Lontoossa lainapelaajan rooliin ja tämä on kolmas kerta, kun hänet lähetetään Italiaan Bluesiin liittymisensä jälkeen.

Viime kaudella mies pelasi Napolin paidassa legendaarisen Gennaro Gattuson alaisuudessa. Sama mies oli AC Milanin valmentaja, kun Bakayoko pelasi edellisen kerran kaudella 2018-2019 seuran väreissä.

Ranskalainen ehti pelata vain yhden täyden kauden Chelseassa ennen ensimmäistä Serie A-lainapestiään. Väliin mahtui myös yksi kausi Monacon joukkueessa, jonka jälkeen matka jatkui jälleen saapasmaahan ja Napolin riveihin.

27-vuotias Bakayoko oli Chelsean mukana vielä harjoituskaudella, mutta Thomas Tuchel ei nähnyt miehelle käyttöä Valioliigan pyörähdettyä käyntiin.

Nyt solmittu sopimus pitää Bakayokon Milanossa vuoteen 2023 asti ja näyttää siltä, että miehen Chelsea-ura on ohi.

Milan julkaisi tiedotteen, jonka mukaan lainasopimus pitää sisällään ehtoja, joiden täyttyessä siirrosta tulee pysyvä.

’’AC Milan on tyytyväinen tehtyään kahden vuoden lainasopimuksen Chelsean Tiemoué Bakayokon kanssa. Siirrosta on mahdollisuus tulla pysyvä, jos tietyt ehdot toteutuvat.’’

Rossonerin kerrotaan maksavan Chelsealle noin 1,3 miljoonaa puntaa laina-ajasta, mutta jos kaupasta tulee pysyvä summa nousee 15 miljoonaan.

Bakayoko hankittiin neljä vuotta sitten noin 36 miljoonalla punnalla, joten miehen markkina-arvo on pudonnut merkittävästi. Ranskalaisen kannalta palaaminen tuttuun ympäristöön on joka tapauksessa askel oikeaan suuntaan, riippumatta siitä tuleeko siirrosta pysyvä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset