Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Norwich lainadiiliin Schalken turkkilaistopparin kanssa – pelasi viime kaudella Liverpoolissa

Ozan Kabak
AOP

Teemu Pukin edustama Norwich on vahvistanut laina-sopimuksen turkkilaisen keskuspuolustajan Ozan Kabakin osalta. Kabak on Bundesliigasta pudonneen Schalke 04 sopimuspelaaja. Sopimuksessa on myös osto-optio. 21-vuotias turkkilainen saapui maanantaina Englantiin suorittamaan lääkärintarkastuksen siirtyäkseen täksi kaudeksi takaisin Valioliigaan nousseeseen seuraan.

– Olen todella iloinen tullessani osaksi tätä perhettä. Odotan innolla päästäkseni pelaamaan fanien edessä ja pisteiden saavuttamista, Kabak kertoi seuran nettisivuilla.

– Olen puhunut seuran päävalmentajan kanssa ja olen todella vaikuttunut heidän projektistaan ja siitä mitä hän sanoi minulle. Minä uskon häneen ja hänen projektiinsa.

– Pelasin viime kaudella Valioliigaa ja minä todellakin nautin siitä. Joten minä tahdon pelata uudelleen ja siksi olen täällä. Tahdon pelata Valioliigaa ja antaa jotain joukkueelle, Kabak kertoi tavoitteistaan.

Kabak vietti viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla Liverpoolissa, joka kärsi kovista puolustuspään loukkaantumisista viime kaudella. Schalke on yrittänyt päästä eroon Kabakin kalliista sopimuksesta ja häntä onkin aktiivisesti tarjottu niin Valioliigaseuroille sekä ainakin Serie A:ssa pelaavalle Torinolle.

Kabak on myös edustanut Turkin maajoukkuetta 12 ottelun verran ja hän oli myös osa Turkin joukkuetta, joka jäi alkulohkonsa viimeiseksi Italian, Walesin ja Sveitsin takana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset