Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Leeds kaappaamassa tähden Manchester Unitedista – luvassa seuran kallein siirto

Leeds yrittää hankkia Daniel Jamesin Manchester Unitedista
AOP

Valioliigan siirtoikkuna on sulkeutumassa tiistaina keskiyöllä Englannin aikaa, ja ennen sitä moni seura yrittää vielä saada siirtoja sovittua. Ikkunan viimeisenä päivänä Leeds näyttäisi onnistuvan tekemään seurahistoriansa suurimman siirron, jota se on yrittänyt jo vuosia.

Siirron kohteena on Manchester Unitedissa pelaava 23-vuotias Daniel James. Nuorukainen on ollut jo pitkään valmentaja Marcelo Bielsan ihannoima.

Jamesin uskotaan sopivan hyvin Bielsan pelityyliin, missä joukkue hyökkää nopeasti laidoilta ja kuormittaa vastustajan maalivahdin aluetta. Leeds yrittikin jo hankkia erittäin nopean walesilaisen vuonna 2019 Swanseasta, mutta tällöin James päätyi Manchester Unitediin.

James pelasi Manchester Unitedin paidassa 74 ottelua ja ehti tehdä tänä aikana yhdeksän maalia. Mies pelaa myös Walesin maajoukkueessa.

Bielsa yritti hankkia Jamesia myös viime vuonna, mutta tällöin joukkue päätyi sen sijaan hankkimaan brasilialaisen Raphinhan. Tänä kesänäkään siirto ei näyttänyt onnistuvan, sillä Ole Gunnar Soleskjaer halusi vielä kesän alussa pitää pelaajan vaikka seura olikin jo ostanut Jadon Sanchon.

Kuitenkin Cristiano Ronaldon siirtyminen takaisin Manchester Unitediin, avasi mahdollisuuden värvätä James, ja tähän tilaisuuteen Leeds tarttui tehden vielä viimeisen tarjouksen. Ottaen huomioon Manchester Unitedin kesän hyökkäyspään vahvistukset, olisi Jamesin peliminuutit todennäköisesti jääneet vähälle Soleskjaerin miehistössä.

Siirrosta on tulossa Leedsin historian suurin, sillä kaupan hinnaksi on arvioitu noin 35 miljoonaa euroa. Tätä ennen seuran historian suurin ostos oli, kun joukkue hankki viime kesänä Valenciasta 29 miljoonalla eurolla hyökkääjä Rodrigon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset