Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

West Ham on kiinnostunut Ajaxin Nicolás Tagliaficosta – Loppuuko aika kesken?

West Ham tavoittelee Ajaxin Tagliaficoa
AOP

West Hamin uutisoidaan olevan kiinnostunut Ajax-puolustaja Nicolás Tagliaficosta. Siirtoikkuna sulkeutuu huomenna, joten Hammersille tulee kiire, mikäli se mielii saada Argentiinan maajoukkuemiehen riveihinsä.

Tagliafico on ollut joukkueensa parhaimmistoa siirryttyään Amsterdamiin kolme ja puoli vuotta sitten. Mies on pelannut Ajaxin paidassa yhteensä 141 ottelua, joissa hän on tehnyt 13 maalia ja antanut 19 maalisyöttöä.

Myös West Hamin paikalliskilpailijan Tottenhamin on kerrottu olevan kiinnostunut Tagliaficosta. Miehen nimi on yhdistetty myös Leedsiin, mutta mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

Lähteiden mukaan Hammers on nyt tehnyt miehestä 12 miljoonan euron tarjouksen. Siirron toteutuminen ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista, koska osapuolet eivät ole vielä neuvotelleet sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Tagliaficon kerrotaan myös hylänneen West Hamin aiemman nelivuotisen kontrahdin, ja hänen on uskottu odottelevan parempaa sopimustarjousta.

Mies on tällä hetkellä Argentiinan joukkueen mukana Venezuelassa valmistautumassa tuleviin MM-karsintaotteluihin. Maan koronavirustilanteesta johtuen, Tagliafico joutuisi 10 päivän karanteeniin ennen mahdollista liittymistään Hammersiin.

Argentiinalainen on maajoukkueensa vakiokalustoa ja oli kesällä mukana voittamassa Copa Americaa. Vikkeläkinttuinen Tagliafico on tunnettu kestävyydestään, miehen jaksaessa juosta hurjan määrän kilometrejä ottelua kohden.

Kierteisiä vasemman jalan keskityksiä jakeleva argentiinalainen toisi lisää syvyyttä West Hamin hyökkäyspelaamiseen. Mies ei ole koolla pilattu, hänen ollessaan vain hieman yli 170 senttinen. Tagliaficon ennakointikyky, loistava sijoittuminen, sekä räjähtävä lähtönopeus kuitenkin auttavat puolustusvelvotteiden hoitamisessa.

Jos siirto toteutuu, on se kovan luokan saavutus Hammersilta. Juuri nyt näyttää kuitenkin siltä, että tilanteessa on liikaa muuttujia. Aika käy vääjäämättä vähiin.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset