Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Juuri varmistunut: Evertonin hyökkääjä siirtyy Italiaan

Moise Kean siirtyy takaisin Juventukseen
AOP

Seurat ovat varmistaneet, että Valioliigan Evertonissa viime kaudet pelannut Moise Kean tulee palaamaan Italian Serie A:n Juventukseen kahden vuoden lainasopimuksella.

Vaikka Moise Kean siirtyy takaisin Juventukseen lainalla, kuuluu sopimukseen myös ostopakko kahden vuoden päästä. Vuonna 2023 Everton tulee saamaan noin 28 miljoonaa euroa pelaajasta. Tämän päälle erilaisia bonuksia Everton voi saada jopa kolme miljoonaa euroa, riippuen miten Kean suoriutuu Juventuksessa.

Keane siirtyi Evertoniin 25 miljoonalla eurolla vain kaksi vuotta sitten Juventuksesta, mutta miehen ura ei lähtenyt ikinä lentoon Englannissa. Miehen siirron takana oli ennen kaikkea seuran edellinen valmentaja ja maanmies Carlo Ancelotti.

Keane pelasi viime kauden lainalla Parist St-Germainissa, eikä Evertonin uusi valmentaja Rafael Benitez nähtävästi näe nuorukaiselle tulevaisuutta joukkueessaan.

Juventus kommentoi siirtoa:

”Hän on takaisin kotona ja toivotamme hänet tervetulleeksi suurella ilolla”

Keane on Juventuksen kasvatti, jossa hyökkääjä aloitti pelaamisen jo 10-vuotiaana. Serie A debyyttiäkään miehen ei pitänyt kauaa odottaa vaan nuorukainen nousi Juventuksen miesten ykkösjoukkueeseen jo 16-vuotiaana.

Miehen osake oli korkealla vuonna 2019 kun hän oli kerennyt tehdä kahdeksan maalia 21 ottelussaan Italian jättiläisille. Myös viime kausi meni hyökkääjällä hyvin, kun hän teki 16 maalia 36 ottelussa Paris St-Germainille.

Paluu lainavuoden jälkeen Evertoniin ei kuitenkaan onnistunut, sillä mies ajettiin ulos heti toisessa ottelussaan, Carabao Cupin kohtaamisessa Huddersfieldiä vastaan. Tämä pettymys jäikin italialaisen viimeiseksi Evertonissa huonosti menneen yhteistyön jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset