Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Takehiro Tomiyasun siirto Arsenaliin lähellä – Mikel Arteta koettaa vahvistaa joukkojaan ennen siirtoikkunan sulkeutumista

Takehiro Tomiyasu
AOP

Arsenalin kerrotaan olevan lähellä Bologna-puolustajan Takehiro Tomiyasun,22, hankkimista. Bolognan valmentaja Siniša Mihajlović on lähteiden mukaan tilanteesta huolissaan, mutta siirron toteutuminen ei olisi suuri yllätys.

Tomiyasu on ottanut huimia kehitysaskeleita Mihajlovićin alaisuudessa ja onkin vain ajan kysymys milloin mies nähdään isommilla areenoilla. Japanilainen on pelannut Bolognan paidassa yhteensä 64 ottelua ja on noussut yhdeksi Euroopan lupaavimmista puolustajista.

Mies aloitti uransa kotimaassaan Avispa Fukuokan joukkueessa, josta hän siirtyi belgialaisen Sint-Trudenin riveihin vuonna 2018. Matka jatkui Italiaan seuraavana vuonna vain 7 miljoonan euron siirtosummalla.

Bologna tunnetaan seurana, joka pyrkii etsimään uusia pelaajia vähemmän tunnetuista jalkapallomaista. Tomiyasun kohdalla, seuran siirtopolitiikka toimi täydellisesti.

Saapuessaan Bolognaan mies oli jo ehtinyt debytoida Japanin maajoukkueessa. Tähän mennessä maaotteluita on kertynyt yhteensä 23, hänen ollessaan mukana myös Tokion olympialaisissa.

Tomiyasu sai pidennetyn loman pitkän viime kauden jälkeen, mutta hän palasi Bolognan paitaan lauantaina, pelaten yhdeksän minuuttia.

Aiemmin kesällä myös Tottenhamin kerrottiin olleen miehen perässä. Tomiyasu on tuttu pelaaja Spursin johtoportaaseen kuuluvalle Daniel Paraticille, joka on työskennellyt italialaisen jalkapallon parissa. Siirtoa Tottenham Hotspur Stadiumille ei kuitenkaan tapahtunut.

Saavuttuaan Bolognaan Tomiyasu pelasi alkuun ainoastaan keskuspuolustajan tontilla. Mihajlović huomasi kuitenkin miehen monipuolisuuden ja on peluuttanut japanilaista myös laitapuolustajana.

Laidalla miehen kyvyt pääsevät enemmän oikeuksiinsa ja hän voisi toimia korvaajana Héctor Bellerínille. Monivuotisen Arsenal-puolustajan lähdöllä on spekuloitu jo pitkään, mutta tällä hetkellä siirto näyttää todennäköiseltä.

Tomiyasu on hyökkäysorientoitunut puolustaja, eikä pallo polta hänen jaloissaan. Ottelukohtaisessa vertailussa, hänen peliä edistävien syöttöjen määrä on ollut viime kausina joukkueen parhaimmistoa.

Japanilainen pystyy myös fyysiseen peliin, sekä aggressiiviseen eteenpäin puolustamiseen. Mies tekee tärkeitä tärkeitä katkoja ja peittää laukauksia uhrautuvasti. Näin ollen, ei ole yllättävää, että Mikel Arteta haluaa tuoda japanilaisen Lontooseen, mutta neuvotteluiden on edettävä pikaisesti. Siirtoikkuna sulkeutuu Englannissa klo 23.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset