Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United ei päästänyt Donny van de Beekiä lähtemään – Löytyykö miehelle käyttöä Solskjærin ryhmityksessä?

Donny van de Beek
AOP

Manchester United torjui Evertonin tarjouksen keskikenttäpelaajastaan Donny van de Beekistä siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Miehen agentin, Guido Albersin mukaan Everton oli kiinnostunut hankkimaan Hollannin maajoukkuemiehen lainasopimuksella riveihinsä.

Donny van de Beek hankittiin Manchesteriin viime vuonna Ajaxista 35 miljoonalla punnalla. Tasonsa Amsterdamissa, sekä Hollannin maajoukkueessa osoittaneeseen van de Beekiin kohdistui suuret odotukset.

Miehen pelinlukutaito on huippuluokkaa ja hän nousee voimakkaasti tukemaan hyökkäyksiä. Kovista näytöistä huolimatta mies ei ole kuitenkaan sopinut Ole Gunnar Solskjærin palapelin, norjalaisen suosiessa muita miehiä joukkueen keskikentällä.

Kahden keskikentän pohjapelaajan pelisysteemissä edellä nokkimisjärjestyksessä ovat Fred, Nemanja Matić, sekä Scott McTominay. Varsinkin etukäteen heikompia joukkueita vastaan on vaikea ymmärtää, miksei hyökkäysvoimaiselle van de Beekille löydy käyttöä.

Etenkin Fredin otteet ovat olleet luvalla sanoen heikkoja ja brasilialainen on välillä pihalla, kuin lumiukko. Van de Beek pystyy pelaamaan usealla eri pelipaikalla, mutta hänen potentiaaliaan ei olla juurikaan hyödynnetty.

Joukkueen keskikentälle saapui uutena pelaajana Jadon Sancho, joten hollantilaisen mahdollisuudet päästä pelaamaan eivät ainakaan helpotu. Van de Beekin kerrottiinkin olevan valmis vaihtamaan maisemaa eilen sulketuneen siirtoikkunan aikana.

Pelaajan agentin Guido Albersin mukaan United ei kuitenkaan lämmennyt ajatukselle. Albers kertoi, että van de Beekin palveluksista kiinnostuneita seuroja riitti Evertonin lisäksi ympäri Eurooppaa. Hän kertoi myös, että Solskjær olisi luvannut hollantilaiselle lisää peliaikaa tällä kaudella.

’’Kiinnostuneita seuroja oli Saksasta, Italiasta ja Englannista, joten tilanne vaikutti hyvältä. United vaikutti aluksi olevan valmis keskustelemaan siirron mahdollisuudesta, mutta lopulta he eivät olleet valmiita. Van de Beek on hieman pettynyt tilanteeseen, mutta hänelle luvattiin lisää peliminuutteja.’’

’’Aika näyttää miten käy. Hänelle on luvattu samaa ennenkin, mutta meillä on nyt luotto siihen, että hän saa mahdollisuutensa. Kaikki jotka tunnevat Donnyn tietävät, että hän haluaa pelata säännöllisesti.’’

Lähde: FourFourTwo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga