Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester City solmi jatkosopimuksen ykkösvahtinsa kanssa

Ederson
AOP

Manchester City on solminut maalivahtinsa Edersonin kanssa pitkän jatkosopimuksen.

Taivaansiniset tiedottivat kotisivuillaan keskiviikkona, että joukkueen maalivahti Ederson on allekirjoittanut seuran kanssa pitkän jatkosopimuksen. Uusi sopimus kestää vuoteen 2026 saakka.

Brasilialainen saapui Manchesteriin vuonna 2017 ja jatkosopimuksen myötä venyttää aikansa Cityssa yhdeksään vuoteen. Brasilialaisen vanha sopimus oli määrä päättyä vuonna 2025.

Maalivahti kuvaili päätöstä helpoksi Manchester Cityn kotisivuilla. ”Tämä oli helppo päätös. Ei ole mitään muuta paikkaa, missä olisin mielummin.”

Ederson on ollut manageri Pep Guardiolan miehistön avainpelaajia ja pelannut viime kausilla ratkaisevassa roolissa taivaansinisten kanssa. 195 esiintymisessään mies on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana 94 kertaa. Brasilialainen on päässyt juhlimaan Cityn kanssa Valioliigan mestaruutta jo kolmesti.

”On jokaisen jalkapalloilijan unelma saada olla osa yhtä maailman parasta joukkuetta ja saada taistella mestaruuksista vuodesta toiseen – se on mahdollisuus, jonka saa Cityssa.”

Ederson kehui ja kiitteli myös manageri Guardiolaa ja suuntasi katseensa tulevaan kauteen sekä tuleviin tavoitteisiin.

”Meillä on uskomaton manageri. Hänen kanssaan työskentely on ollut urani kohokohta ja olen sen vuoksi nyt parempi pelaaja.”

”Olemme saavuttaneet viimeisen neljän vuoden aikana niin paljon ja olen luottavainen, että voimme jatkaa samaa linjaa tulevina kausina.”

Yksi Edersonin ja Cityn suurista tavoitteista tulevalle kaudelle on Mestarien liigassa. Joukkue pääsi viime kaudella lähelle mestaruutta, mutta Chelsea oli finaalissa lopulta parempi.

”Minun tavoitteeni on saavuttaa uudestaan Mestarien liigan finaali ja voittaa se tällä kertaa.”

Valioliigamestari on kesän aikana solminut jatkosopimukset jo viiden pitkäaikaisen luottopelaajansa kanssa. Edersonin lisäksi Kevin De Bruyne, Fernandinho, John Stones sekä Ruben Dias ovat kaikki laittaneet mustaa valkoiselle jatkosopimuksen muodossa.

City tiedotti Edersonin jatkosopimuksesta myös twitterissä ja totesi joukkueen olevan ”hyvissä käsissä”.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga