Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Suomen jalkapallomaajoukkueelle loistouutisia – yksi pahimmista kilpakumppaneista jälleen tasapeliin

Roman Yaremchuk
AOP

Suomen A-maajoukkue sai loistavia uutisia MM-karsintoihin liittyen Nur-Sultanista, kun Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavat Ukraina ja Kazakstan pelasivat keskinäisen ottelunsa tasan. Ottelu oli varsinainen trilleri, sillä tilanteet vaihtuivat ihan ottelun lopussa molempiin suuntiin.

Ukraina siirtyi ottelussa aikaisessa vaiheessa 1-0 johtoon, kun Roman Yaremchuk vei joukkueensa johtoon hienolla laukauksella. Ensimmäinen puoliaika oli muutenkin Ukrainan hallintaa, sillä se vei ensimmäisellä puoliajalla 66% ja maalintekoyritykset 11-7. Enempää maaleja ottelun avauspuolikkaalla nähty.

Toisella puoliajalla Kazakstan tuli paljon paremmin ottelun rytmiin mukaan. 68. minuutilla Kazakstan saikin pallon maaliin, mutta osuma hylättiin paitsion vuoksi. Hyvä rynnistys ei kuitenkaan päättynyt tähän vaan 74. minuutilla Ruslan Valiullin onnistui tasoittamaan ottelun.

Ottelu näytti päättyvän tasatulokseen 1-1, mutta Danylo Sikan onnistui viemään Ukrainan jälleen johtoon, kun ottelua oli pelattu 90+3. Kazakstan ei kuitenkaan lannistunut vaan Valiullin onnistui kuudennella lisäminuutilla toistamiseen ja näin ottelun loppulukemiksi 2-2.

Suomen kannalta tasapeli oli loistava uutinen. Toisena lohkossa oleva Ukraina on pelannut kaikki neljä MM-karsintaotteluaan tasan. Voitolla Ukraina olisi siirtynyt 4 pistettä Suomen edelle ennen tulevan viikonlopun Kazakstan ottelua. Kahdella tasapelillä karsintaurakan aloittanut Suomi voi voitolla Kazakstanista nousta Ukrainan ohi lohkon toiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat