Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Suomi ja Wales maalittomaan tasapeliin Olympiastadionilla – Erikssonilta loistava debyytti

Fredrik Jensen
AOP

Suomen miesten A-maajoukkue viimeisteli kuntoaan viikonloppuna pelattaviin MM-karsintoihin kohtaamalla harjoitusottelussa Walesin. Ottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen. Harjoitusottelun hengessä, Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kokeili uusia pelaajia ja debyyttinsä tekivät muun muassa Urho Nissilä sekä Suomen maalilla loistanut Carljohan Eriksson.

Ottelun aluksi Wales hallitsi hienokseltaan ottelua, mutta kovin vaarallisia paikkoja se ei onnistunut Suomen päähän luomaan. Suomella oli vaikeuksia edetä parhaille maalintekosektoreille, vaikkakin pirteästi esiintynyt Fredrik Jensen pääsi pariin otteeseen kokeilemaan huonolla menestyksellä.

23. peliminuutin kohdalla Suomelle tuli lunta tupaan, kun Nicholas Hämäläinen pelasi vasemmalla puolella huolimattomasti ja kaatoi rangaistusalueen sisällä Brennan Johnsonin pilkun arvoisesti. Walesilta pilkkua ampumaan asteli Harry Wilson. Wilson päätti kokeilla vasenta alanurkkaa, mutta heppoiseksi jäänyt päätyi Erikssonin torjuntaan. Ensimmäistä kertaa Suomen maalilla pelannut Eriksson sai ansaitut kehut joukkuekavereiltaan torjunnan jälkeen.

Kummoisia maalipaikkoja ensimmäisellä puoliajalla ei enää nähty ja tauolle siirryttäessä molemmille joukkueille oltiinkin kirjattu vain kolme maalintekoyritystä.

Toiselle puoliajalle Kanerva vaihtoi Jasin Assehnounin Nissilään, joka pääsi näin ollen tekemään debyyttinsä A-maajoukkueessa. Toinen puoliaika eteni pitkälti hienoisesti Walesin hallinnassa, kuten ensimmäinen puoliaikakin.

Ottelun ensimmäinen varoitus nähtiin 55. minuutilla, kun Glen Kamara sai kortin rikottuaan Walesin pelaajaa vaarallisessa paikassa. Seuranneesta vapaapotkusta Eriksson sai seuraavan plusmerkinnän, kun hän torjui hienosti maalia kohti tulleen laukauksen.

Toisen puoliajan paras maalintekopaikka tuli Walesille, kun Rubin Colwill pääsi koettamaan kurotettuaan jalkansa keskitykseen Suomen maalin edessä, mutta huono osuma palloon lähetti pallon selvästi maalin yli.

86. minuutilla Suomi sai pallon maalin saakka, kun Pyry Soiri pääsi nokikkain Walesin maalivahdin Wayne Hennesyn kanssa ja onnistuikin ujuttamaan pallon maaliin. Tilanne oli kuitenkin paitsio ja Wales selvisi säikähdyksellä.

Huuhkajien ottelut jatkuvat lauantaina Helsingissä, kun vieraaksi saapuu MM-karsintaottelussa Kazakstan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat