Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Ennakko: Huuhkajat kohtaa tärkeässä MM-karsintaottelussa Kazakstanin

Suomi - Kazakstan
AOP

Suomen MM-karsintaurakka jatkuu lauantaina, kun joukkue kohtaa Helsingin Olympiastadionilla Kazakstanin. Huuhkajien olisi ottelusta tärkeää ottaa kolme pistettä ja hyvät mahdollisuudet siihen lauantaina on.

Kazakstan on ennalta ennakoitu karsintalohkon heikoimmaksi joukkueeksi, mutta sen karsinnat ovat toistaiseksi sujuneet ennakoitua paremmin. Viimeisimmäksi joukkue pelasi keskiviikkona loistavan taistelun päätteeksi tasan Ukrainan kanssa. Tasapeli on joukkueelle jo toinen näissä karsinnoissa Ukrainaa vastaan, joka on Huuhkajien kannalta ollut ehdottomasti hieno asia.

Huuhkajat lähtevät otteluun hienoisena ennakkosuosikkina ja joukkue pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä uudistetulla Olympiastadionilla. Otteluun on myyty jo hieman päälle 8000 pääsylippua ja lippuja on vielä tulossa hieman lisää myyntiin.

Huuhkajat pelasivat keskiviikon harjoitusottelussa Walesia vastaan hienosti tasan. Nollan pitäminen omassa päässä oli ehdottomasti hieno asia, mutta lauantain otteluun myös hyökkäyspää pitää saada iskuun. Viimeisissä kuudessa ottelussaan Suomi on saanut luotua vain viisi laukausta vastustajan maalia kohden, joka on auttamatta liian vähän. Maaliin asti näistä viidestä laukauksesta on päätynyt ainoastaan yksi – Joel Pohjanpalon upea puskumaali Tanskaa vastaan.

Kazakstanin venymiset tasapeleihin Ukrainan kanssa kertovat kuitenkin myös sen, ettei joukkuetta tule aliarvioida omassa päässä. Vastaavasti myöskään Kazakstan ei lähde otteluun takki auki. Suomen vaarallisuus hyökkäyspäässä tiedetään.

”Kyllä odotamme kovaa vastustajaa, varsinkin kun ottaa huomioon Suomen viimeaikaiset kansainväliset menestykset. Ukraina-tasapelit antavat meille toivoa, ja keskiviikon viime hetken tasoitus toi iloa faneillemme ja koko Ukrainan kansalle. Se kertoi, että suuntamme on oikea”, joukkueen valmentaja Talgat Baysufinov kertoi tiedoitustilanteessa Iltalehden mukaan.

Suomella on lauantaina muutamia poissaoloja tiedossa – Robin Lod sekä Lassi Lappalainen ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa ja Glen Kamara joutuu pelikiellon takia seuraamaan ottelun sivusta.

Vastaavasti Wales-ottelussa sivussa olleet  Onni Valakari sekä Lukas Hradecký palanevat Suomen kokoonpanoon lauantaina. Tim Sparvin pelikunto on vielä arvoitus, eikä varmaa ole nähdäänkö kapteeni kentällä.

Ottelu polkaistaan lauantaina käyntiin kolmelta Olympiastadionilla ja näet sen V sport jalkapallo kanavalta sekä Elisa viihde Viaplayn kautta. Lisäksi Nelonen näyttää kaikki Huuhkajien jäljellä olevat MM-karsintaottelut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat