Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Entinen Arsenal puolustaja Espanjaan – siirto tapahtui vapaana agenttina

Mustafi
AOP

Entinen Arsenalin puolustaja Skhodran Mustafi on siirtynyt Levanteen. Saksalaispuolustajan siirto tapahtui siirtoikkunan ulkopuolella, sillä Mustafilla ei ollut voimassa olevaa sopimusta, joten hän siirtyi vapaana agenttina. Mustafin ja Levanten välinen sopimus on kaksivuotinen ja se sisältää option kolmannesta vuodesta.

Mustafilla on takanaan menestyksekäs ura. Puolustaja on Saksan paidasta maailmanmestari vuodelta 2014. Laliigassa puolustaja on pelannut aiemminkin, sillä vuosina 2014-2016 hän edusti Valenciaa.

Viime kauden Mustafi aloitti Arsenalissa, josta hän siirtyi kesken kauden Bundesliigasta pudonneeseen Schalke 04 riveihin ilmaissiirrolla. Mustafi pelasi vuodet 2016-2021 Arsenalissa, jonka paidassa hän saavutti kaksi kertaa FA Cupin mestaruuden. Mustafi kuului myös 2019 vuoden Eurooppa-liigan finaalissa pelanneeseen joukkueeseen.

Mustafi on mukana heti Levanten seuraavassa ottelussa maaottelutauon jälkeen, kun Levante kohtaa sarjaottelussa Rayo Vallecanon ensi viikon lauantaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga