Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Juventuslegenda lyttää tavan jolla Ronaldo jätti Juventuksen – ”fanit ansaitsivat parempaa”

Cristiano Ronaldo
AOP

Juventuslegenda Alessio Tacchinardi on kritisoinut Cristiano Ronaldon tapaa lähteä seurasta aivan kesän siirtoikkunan viime hetkillä.

Cristiano Ronaldo siirtyi shokeeraavasti vanhaan seuraansa Manchester Unitediin aivan siirtoikkunan viimeisillä päivillä noin 22 miljoonan euron siirtosummalla. Entinen Juventus-tähti Alessio Tacchinardi on kritisoinut erityisesti miehen tapaa lähteä viime hetkillä yllättäen ja syyttää miehen hylänneen torinolaisseuran tylysti.

Ronaldon mahdollisen lähdön kanssa veivattiin edestakaisin oikeastaan koko kesän. Mies oli jo lähtökuopissa pitkään, ennen kuin siirto rupesi näyttämään epätodennäköiseltä. Juventus-manageri Massimilano Allegri varmisteli vielä muutama päivä ennen lopullista siirtoa, että Ronaldo on ehdottomasti seurassa jatkamassa.

Ronaldo jätti Juventuksen kieltämättä hieman pulaan. Joukkueen hyökkäsypäähän ei ehditty miehelle korvaajaa hankkia ja Juventuksen alku ilman supertähteään on ollut vaikea. Joukkue on vielä Serie A:ssa ilman voittoa ja kärsi muun muassa katkeran 1-0 tappion sarjanousija Empolille.

Vaikka Juventuksen viime kausi olikin haastava ja sen kausi Serie A:ssa pettymys, oli Ronaldo silti kovassa iskussa. Portugalilainen oli liigan paras maalintekijä 29 maalilla ja ehdottoman tärkeä osa Juventus-hyökkäystä.

Tacchinardi pitkin portugalilaisen äkkinäistä lähtöä ”epäkunnioittavana”. Seuralle ei jäänyt aikaa miehen mukaan aikaa varautua taktisiin muutoksiin pelissänsä tai hakea korvaajaa. Mies kommentoi Ronaldon lähtöä italialaisuutisivusto Tuttosportille. Miehen kommentit julkaisi muun muassa The Mirror.

”Ronaldon olisi pitänyt lähteä toisella tapaa. Ei yksityiskoneellaan samaan aikaan, kun Allegri puhui joukkueelle Empoli pelin alla.”

Juventuksessa pitkään pelannut ja nykyään Serie C:ssä valmentajana toimiva Tacchinardi odotti Ronaldon lähdöltä enemmän.

”Odotin lehdistötilaisuutta, jossa hän sanoisi faneille hyvästit. He olisivat ansainneet jotain erilaista.”

”Hän asetti Juventuksen vaikeaan asemaan lähtemällä vain muutama päivä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Siinä ajassa on mahdotonta löytää toista hänen laistaan maalitykkiä. Juventus ansaitsi enemmän kunnioitusta.”

Ronaldo jätti maajoukkuekomennuksen Portugalin kanssa lyhyeksi ja lensi yksityiskoneellaan jo Manchesteriin. Mies on määrä nähdä tosi toimissa tulevalla viikolla, kun United kohtaa Valioliigassa Newcastlen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset