Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Sadio Manélla ja Liverpoolilla korkeat tavoitteet tälle kaudelle – ’’Mitä enemmän maaleja, sitä parempi’’

Sadio Mané jätti Liverpoolin taakseen.
AOP

Liverpoolin viime kausi oli todella vaikea kaikilla osa-alueilla. Kaudella 2019-2020 mestaruuden voittanut joukkue kärsi viime vuonna pahoista loukkaantumisista. Etenkin joukkueen puolutus kärsi tärkeiden miesten poissaoloista, mutta totuuden nimissä on sanottava, että myös osa avainpelaajista pelasi alle oman tasonsa.

Yksi alisuorittaneista pelaajista oli Sadio Mané, joka iski odotuksiin nähden vähäiset 11 maalia ja 8 maalisyöttöä. Mies oli itsekin erittäin pettynyt esityksiinsä ja kävi jopa lääkärin vastaanotolla tarkistamassa, ettei mikään ole vialla.

Mané on nyt avautunut pettymykseen päättyneestä viime kaudesta. ’’Olin todella pettynyt viime kauteeni ja uskon, että olisin voinut tehdä enemmän. Kun aiemmin tiesin pystyväni tekemään 18-22 maalia kauden aikana, enää ei tuntunut siltä, joten en tietenkään ollut tyytyväinen.’’

Senegalin maajoukkuehyökkääjä kertoi myös maalitavoitteensa tälle kaudelle. Mies on pelannut tähän mennessä kolme Valioliigaottelua, joissa on syntynyt yksi maali.

’’Haluan tehdä 30 maalia kauden aikana, sekä järjestää maalipaikkoja joukkuetovereilleni. Miksi ei? Mitä enemmän maaleja, sitä parempi. Minulla riittää intoa tavoitella joukkueeni kanssa kaikkia mahdollisia palkintoja. Ryhmämme on todella nälkäinen.’’

Tavoite on todella kunnianhimoinen, mutta sen toteutuminen on eri asia. Liverpool on kuitenkin nostanut osakkeitaan selkeästi viime kaudesta. Joukkueen pelaamisen taso on ollut korkealla, Chelsea ottelun ensimmäistä puoliaikaa lukuunottamatta.

Haasteita Poolilla tällä kaudella silti riittää. Kaikki Valioliigan kärkijoukkueet ovat tehneet isoja pelaajahankintoja ja vahvistuneet selkeästi. Poolin siirtoikkuna oli jälleen todella hiljainen, joukkueen luottaessa pitkälti edelliskausien materiaalin.

Lähde: 101 Great Goals

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga