Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Yksi jalkapallon tunnetuimmista henkilöbrändeistä jatkuu sittenkin! – Ronaldo saa haluamansa

Christiano Ronaldo
AOP

Christiano Ronaldon siirron sinetöidyttyä Manchester Unitediin noin viikko sitten oli monessa yhteydessä esille, että millä numerolla Ronaldo palaa Manchesterin punaisiin. Ronaldo on jo vuosia luonut CR7-brändiään ja kyseinen numero Unitedissa oli jo Edinson Cavanilla. Nyt on kuitenkin, että Ronaldo jatkaa Unitedissakin numerolla seitsemän.

Ronaldon toive kävi kuitenkin toteen, sillä Manchester Unitedin myytyä Daniel Jamesin Leedsiin siirtoikkunan viime hetkillä vapautui numero 21 jälleen käyttöön. Cavani on pelannut kyseisellä numerolla Uruguayn maajoukkueessa, joten hän luopui käytössään olleesta seiskanumerosta ja vaihtoi tähän numeroon nyt myös seurajoukkueessa.

Ronaldo sai täten käyttöön vanhan numeronsa, jota hän käytti myös pelatessaan aiemmalla kerrallaan Unitedissa. Seiskapaidalla on pitkät perinteet Unitedissa, sillä paitaa ovat käyttäneet lukuisat suuruudet kuten George Best, Bryan Robson, David Beckham sekä Eric Cantona.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga