Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Romelu Lukaku ajastaan Manchester Unitedissa: ”Olin syvässä kuopassa”

Romelu Lukaku
AOP

Romelu Lukaku kertoi HLN:n haastatetlussaettä Inter Milan auttoi hänet pois kuopasta, johon hän ajautui pelatessaan Manchester Unitedissa. Hän myös vahvisti ettei ollut valmis siirtymään Serie A:n mestarijoukkueesta minnekään muualle kuin Chelseaan.

Belgian maajoukkuekärki Romelu Lukaku siirtyi Italiaan vuonna 2019. Takanaan hänellä oli vaikea ajanjakso Manchester Unitedissa, jonka aikana hän putosi lopullisesti Ole Gunnar Solskjaerin suosiosta.

Siirto Italiaan oli hyökkääjälle huikea menestys. Inter Milanissa hän iski 64 maalia 95 ottelussa ja auttoi osaltaan Interin ensimmäiseen Serie A mestaruuteen 11 vuoden tauon jälkeen. Hyvät otteet palkittiin noin 115 miljoonan euron siirrolla hänen 10 vuotta sitten edustamaansa seuraan Chelseaan. Hän myöntää, että Chelsean jättimäinen tarjous sai hänet uskomaan siirron toteutumiseen.

– Olin ainoastaan aikeissa siirtyä Chleseaan. Kaikki rakastavat Real Madridia, Barcelonaa ja Manchester Unitedia, mutta Chelsea merkitsee minulle, no kaikki tietävät mitä Chelsea minulle merkitsee, Lukaku kertoi päätöksestään.

– Jos he haluavat miksi minä sanoisin ei. Tajusin heidän olevan tosissaan kolmannen tarjouksen kohdalla. Ensin he tarjosivat 100 miljoonaaa, sitten 105 miljoonaa ja kolmannella kerralla 110 miljoonaa. Silloin tiesin, että he ovat oikeasti tosissaan.

– Olin syvässä kuopassa Unitedissa. En halunnut jäädä Interiin, sillä pääni ei ollut enää täysin Milanissa. Menin Simeone Inzaghin toimistoon ja sanoin, että koettakaa löytää yhteisymmärrys.

Lukaku siirtyi aikanaan Chelseaan vuonna 2011, mutta yhden kauden jälkeen hän siirtyi lainalle West Bromwichiin ja sitten Evertoniin, johon hän siirtyi pysyvällä siirrolla 2014. Hän siirtyi takaisin Chelseaan 10 vuotta myöhemmin 28 vuotiaana ja on sopeutunut nopeasti Thomas Tuchelin pelisysteemiin.

– Parit ensimmäiset treenit, joissa intensiteetti oli korkea, täytyy myöntää, että olin hieman peloissani. Mutta pari päivää ennen ensimmäistä peliäni, meillä oli harjoitussessio, jossa tein pari maalia ja tajusin, että kaikki menee hyvin.

– Joukkue näyttää hyvältä, valmennus näyttää hyvältä ja minä rakastan tapaamme pelata, koska se on hyvin samankaltainen kuin maajoukkueen (Belgia) systeemi, ainoastaan painotukset ovat erilaisia. Minusta on mahtavaa pelata joukkueessa joka hallitsee peliä, Lukaku kertoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga