Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Huuhkajien MM-karsintalohko tiivistyy entisestään – Ranskalle pettymys Ukrainassa

Ukraina - Ranska
AOP

Huuhkajien MM-karsintalohko tiivistyi entisestään lauantai-illan Ukraina – Ranska tasapelin myötä.

Tasapelien lohkossa nähtiin yksi lisää, kun Ukraina ja Ranska jakoivat pisteet 1-1 tasapelin myötä. Tulos on Huuhkajien kannalta ihan suotuisa, mutta ei se paras mahdollinen. Erityisesti kun Ukraina johti ottelua hetkellisesti, on tasapeli Suomen kannalta kuitenkin helpotus.

Lohkoista ainoastaan lohkovoittaja saa suoran paikan kisoihin, mutta lohkokakkonen saa paikan jatkokarsintoihin. Ranskan vierasvoitto Kiovassa olisi ehdottomasti ollut Huuhkajille paras mahdollinen lopputulos, mutta hallitseva maailmanmestari ei palveluksessa onnistunut.

Hetken aikaa näytti jopa, että Ukraina onnistuu kaikki kolme pistettä ryöväämään Ranskalta, mutta hallitsevan maailmanmestarin tasoitus aiheutti Suomen leirissä varmasti suuren helpotuksen huokauksen.

Ukraina otti Kiovassa pelatussa ottelussa yllättäen johtoaseman ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Mykola Shaparenko laukoi isännät johtoon. Ukrainalainen sai pallon hieman onnekkaasti, kun se kimposi Ranskan Kurt Zouman jalasta suoraan ukrainalaiselle.

Heti toisen jakson alussa Ranska onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun. Anthony Martialin osuma ei historian kauneimpia ole, mutta mahdollisesti elintärkeä Huuhkajien kisatoiveiden kannalta.

Ranska hallitsi palloa ja pelitapahtumia, mutta lopputulos ratkaisi. Joukkue haki voitto-osumaa vimmatusti ottelun lopuksi, mutta sen oli lopulta tyytyminen tasapeliin. Tulos on ehdottomasti Ranskalle pettymys.

Tuloksen myötä Ukraina nousee viiteen pisteeseen. Se on pelannut viisi ottelua ja napannut jokaisesta yhden pisteen. Myös Huuhkajilla on pisteitä kasassa viisi, mutta Kazakstan voiton myötä Suomi nousee Ukrainan edelle pistetaulukossa. Ranska johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä.

Ranskalla on seuraavaksi tiedossa tiistaina kotiottelu Huuhkajia vastaan. Lauantain lopputulos tarkoittaa kuitenkin, että Suomen lopputie karsinnoissa tulee olemaan äärimmäisen tiukka. Kakkossijasta tullaan käymään erittäin kiivas kamppailu, eikä pistemenetyksille olisi enää sijaa.

Huuhkajien onkin siis jo heti tiistaina lähdettävä haastamaan Ranskaa tosissaan ja hakemaan toista peräkkäistä voittoa Les Bleusista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut