Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Gareth Bale antoi rehellisen vastauksen eläköitymishuhuihin

Gareth Bale
AOP

Gareth Balen mahdollinen eläköityminen ja ammattilaisuran lopettaminen on pyörinyt jalkapallohuhujen keskuudessa koko kesän. Nyt mies vastasi huhuihin rehellisesti ja avasi tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Kesällä huhuttiin Real Madridin Gareth Balen mahdollista pelaajauran päättymistä EM-kisojen päätteeksi. Miehen lainakausi Tottenhamissa oli päättynyt ja Walesin maajoukkuetähden epäiltiin ripustavan nappulakengät pysyvästi naulaan.

Mies itse vastasi huhuihin kipakasti ja kertoi, ettei ”eläköityminen ollut missään vaiheessa hänen suunnitelmansa”.

32-vuotias Bale on palannut Real Madridin vahvuuteen ja pelannut manageri Carlo Ancelottin alaisuudessa kaikissa kolmessa La Liigan pelissä, tehden yhden maalin.

Muun muassa uutissivusto DailyStar julkaisi miehen kommentit asiaan liittyen. ”Kaikki näyttävät vain keksivän tarinoita koska vain haluavat. En tiedä, he vain keksivät jotain hulluja juttuja – en koskaan suunnitellut lopettavani”, mies kommentoi.

”Kuten sanoin aiemmin, halusin vain keskittyä kesällä EM-kisoihin Walesin kanssa enkä halunnut selitellä itseäni. Minusta ei tuntunut että minun täytyisi selittää tekojani.”

Miehen mielipide asiaan ei ole muuttunut nytkään. ”Eikä minun tarvitse mielestäni edelleenkään selitellä sanomisiani. Olisinpa sitten sanonut mitä tahansa jäämisestäni tai lähtemisestäni, olisi se aiheuttanut ison jutun – ärsyttävän ja häiritsevän jutun.”

”Mielestäni parempi on siis olla sanomatta mitään ja keskittyä tekemään työni.”

Bale onkin tällä hetkellä keskittynyt vakiinnuttamaan paikkansa manageri Ancelottin suunnitelmissa. Walesilainen myös luonnollisesti tekee kaikkensa auttaakseen maajoukkuettaan MM-karsinnoissa.

Bale kommentoi myös lainakauttaan Tottenhamissa ja paljasti syyn Lontooseen paluulle. Real Madridissa ei silloisen managerin Zinedine Zidanen alla tahtonut löyty roolia walesilaiselle, joka lähti hakemaan uutta vauhtia tutusta vanhasta seurastaan.

Bale myönsi, että maisemanvaihdos oli siinä vaiheessa uraa hyvä päätös hänelle.

”Se oli ehkä tauko, jonka tarvitsin siinä vaiheessa ja nautin ajastani Tottenhamissa.”

”On tärkeää olla hyvässä ympäristössä ja tiesin, että Tottenham olisi minulle hyvä ympäristö. Se on suurin syy, miksi lähdin Tottenhamiin.”

”Se ehdottomasti auttoi minua paljon pääsemään henkisesti parempaan paikkaan ja toin sen mielestäni mukanani takaisin Real Madridiin, missä on luonnollisesti parempi ympäristö minulle.”

Bale on parhaillaan Walesin maajoukkueen matkassa ja joukkue kohtaa sunnuntaina Valko-Venäjän ja tulevalla viikolla Viron MM-karsinnoissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga