Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonan Sergio Agüero kieltäytyi seuran kymppipaidasta – Ansu Fati otti numeron käyttöönsä

Sergio Agüero halusi kunnioittaa Messin pelinumeroa
AOP

Barcelonan hyökkääjä Sergio Agüero on paljastanut kieltäytyneensä pelaamasta seuran legendaarisella kymppipaidalla. Numero 10 kuului hänen ystävälleen ja maanmiehelleen Lionel Messille.

Entinen Manchester Cityn mies kirjoitti toukokuussa kahden vuoden sopimuksen Barcelonan kanssa. Hänen kerrottiin tehneen siirtopäätöksensä pitkälti sen perusteella, että hän pääsisi pelaamaan Lionel Messin kanssa.

Kukaan olisi tuskin osannut odottaa, että Messi jättäisi Katalonian taakseen, mutta niin kuitenkin tapahtui. Tämä tarkoitti myös sitä, että seuraikonin käyttämä pelinumero 10 vapautui ja Agüero olisi voinut halutessaan ottaa numeron käyttöönsä.

Mies on nyt kertonut miksi päätti kieltäytyä kunniasta. ’’Kyse ei ole siitä, ettenkö olisi halunnut pelata kymppipaidalla. Jätin kuitenkin numeron valitsematta kunnianosoituksena Messille.’’

Agüero ei ole vielä debytoinut Barcelonan paidassa, hänen kärsittyään loukkaantumisesta. Miehen uskotaan kuitenkin olevan pelikunnossa lokakuun aikana. Argentiinalaisen kieltäydyttyä seuran kymppipaidasta, Ansu Fati päätti ottaa numeron itselleen.

Jalkapallossa ei tunneta pelinumeroiden jäädyttämistä, mutta Messin tapauksessa se olisi ehkä voinut tulla kyseeseen. Kirppua aiemmin pelinumeroa ovat kantaneet mm. sellaiset pelaajat kuten Ronaldinho ja Rivaldo.

Fatin päätös on rohkea, mutta kertoo kuitenkin siitä, että seurassa halutaan katsoa tulevaisuuteen. Vaikka muistot menneiltä ajoilta ovat kauniita, Blaugrana ei voi elää menneessä.

Lähde: Metro.co

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga