Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester City pitää kiinni timantistaan – Seura on valmis lähes nelinkertaistamaan palkan

Phil Foden
AOP

Manchester City on tehnyt valtavan sopimustarjouksen nuorelle tähdelleen Phil Fodenille. Viime kaudella loistavia otteita esittänyt ja Englannin EM-finaaliin asti edenneessä joukkueessa esiintyneelle Fodenille tehty tarjous on kaikkiaan kuusivuotinen.

Kuusivuotisen sopimuksen viikkopalkka olisi 175 tuhatta euroa ja se pitäisi Fodenin Cityssa vuoteen 2027 saakka. Sopimus on pelaajan pöydällä kiitoksena loistavasta edelliskaudesta Valioliigassa ja loistavista otteista Englannin maajoukkueessa.

Hallitseva Valioliiga mestari City tahtoo myös nostaa Fodenin palkan samalla tasolle muiden seuran runkopelaajien kanssa. Fodenin tämän hetkinen viikkopalkka on noin 47 tuhatta puntaa, joten nuoren englantilaisen palkka lähes nelinkertaistuisi uuden sopimuksen myötä.

City on tehnyt vastaavia sopimusehtojen parannuksia myös muille runkopelaajilleen. Kapteeni Kevin de Bruyne, maalivahti Ederson ja keskuspuolustajat Ruben Dias sekä John Stones ovat kaikki hyväksyneet uudet henkilökohtaiset parannetut ehdot viime viikkojen aikana.

Jatkoa listalle on myös odotettavissa. Seuraava paranneltu sopimus ollaan tekemässä Cityn kakkosmaalivahti Zach Steffenille. Cityn manageri Pep Guardiola on 26- vuotiaan yhdysvaltalaisvahdin iso fani ja hänen kanssaan neuvotellaan paraikaa paranneltua nelivuotista sopimusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga