Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United saamassa korvaajan Superliiga- kohussa ryvettyneelle toimitusjohtajalleen

Ed Woodward
AOP

Manchester United on Sky Sportsin mukaan löytänyt korvaajan Euroopan Superliiga- kohussa ryvettyneelle toimitusjohtajalleen Ed Woodwardille. Woodwardin tilalle on tulossa Richard Arnold, jonka Nimitys voidaan julkistaa ensi kuun alussa. Woodward eroaa tehtävästään vuoden loppuun mennessä.

Richard Arnold, joka toimii tällä hetkellä Manchester Unitedin toiminnanjohtajana on siirtymässä Ed Woodwardin tilalle toimitusjohtajaksi. United ilmoitti, että Woodward tulee siirtymään sivuun tehtävistään vuoden loppuun mennessä, jotta tilanne Euroopan Superliigan aiheuttamasta kriisistä saadaan tyynnytettyä.

Viime huhtikuussa esille noussut konsepti kariutui nopeasti, kun mukana olleiden englantilaisseurojen fanit järjestivät mielenilmauksia ja mellakoita osoittaakseen vastustuksensa suunnitelmille, jossa Valioliigan suurimmat seurat olisivat liittyneet mukaan yleiseurooppalaisen huippusarjaan.

Ennen kuin valioliigaseurat ilmoittivat vetäytyvänsä hankkeesta nähtiin maassa laajoja mielenosoituksia suunnitelmia vastaan. Koviten asia kosketti kuitenkin Manchester Unitedia, jonka fanit saivat mielenosoituksellaansa peruttua huippuottelun Liverpoolia vastaan Unitedin kotistadionilla. Mielenosoitus kohdistui eritoten Manchester Unitedin johtoportaaseen ja seuraa eniten omistavan Glazerien perheeseen.

Glazerit ovat pitkään olleet United fanien silmätikkuna, sillä heidän aikanaan seura on velkaantunut rajusti, mutta menestys ei ole ollut totuttua. Heidän ei myöskään nähdä kunnioittavan seuraa eikä englantilaista jalkapallokulttuuria vaan pitävän seuraa lähinnä taloudellisena hyödykkeenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga