Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Waynen Rooneyn luotsaama Derby jälleen ongelmissa – kahden vuoden siirtokielto uhkana

Wayne Rooney on kohun keskellä
AOP

Waynen Rooneyn luotsaama Derby County tulee saamaan kahden vuoden siirtokiellon mikäli se ei pysty maksamaan palkkoja ja siirroista kertyneitä velkojaan syyskuun loppuun mennessä.

Derby Countylla on tämän kuun loppuun saakka aikaa maksaa kertyneet velkansa pelaajilleen. Jos seura ei ehdi maksaa velkojaan tulee EFL (Englannin jalkapalloliitto) antamaan sille rangaistuksen. Derby on toista kertaa lyhyen ajan sisään talousvaikeuksissa ja tästä syystä Derby on saamassa kiellon tehdä pelaajasiirtoja ennen kesää 2023.

Seuran omistaja Mel Morris on ollut useaan otteeseen törmäyskursilla EFL:n kanssa ja seuralla onkin jo neljä merkintää liiton “rikosrekisterissä”. Morris on pyrkinyt löytämään seuralle ostajaa, mutta uhkaavan siirtokiellon uskotaan pelottavan loputkin potentiaaliset ostajat aiempaa kauemmaksi.

Mikäli siirtokielto toteutuu tekee se seuran managerin Wayne Rooneyn tehtävän vielä aiempaa vaikeaksi. Rooney on kuitenkin kertonut taistelevansa seuran puolesta ja tekevänsä kaikkensa, että seura voisi menestyä.

– Olen taistelija. Kasvoin haastavissa olosuhteissa Liverpoolissa ja minä en kävele pois haasteista helposti, Rooney kertoi omasta asenteestaan seuran tilaa kohtaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga