Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Romeo Beckhamille ensimmäinen ammattilaissopimus – ammattilaisura alkaa Yhdysvalloissa

Romeo Beckham
AOP

David Beckhamin poika Romeo Beckham seuraa isänsä jalanjälkiä, sillä on solminut uransa ensimmäisen ammattilaissopimuksen jalkapallossa. 19- vuotias Beckham liittyy yhdysvaltalaiseen Fort Lauerdaleen, joka toimii David Beckhamin omistaman Inter Miamin reservijoukkueena.

Fort Lauerdale pelaa USL League One:ssa, joka on yhdysvaltain kolmanneksi korkein sarjataso. Joukkue on tällä hetkellä sarjassaan kolmantena.

Romeo Beckham ilmoitti asiasta Instagram tilillään, johon hän teki postauksen, jossa hän piti päällään uuden seuransa pelipaitaa. Kuvan otsikoksi oli kirjoitettu ”Seuraa unelmiasi”

Romeo pelaa oikealla laidalla kuten isänsä aikanaan. Pienenä erotuksena hän on hieman monikäyttöisempi sillä hän voi pelata niin puolustavampaa kuin hyökkäävämpää roolia. Hänen odotettiin tekevän debyyttinsä uudessa seurassa kuluvana viikonloppuna, mutta vielä sunnuntaina ottelussa Chattanooga Red Wolvesia vastaan häntä ei kokoonpanoon nimetty.

Toinen mielenkiintoinen yksityiskohta Romeon isänsä uraan liittyen on, että Lauerdalen kokoonpanossa pelaa isä Beckhamin entisen joukkuekaverin Phil Nevillen poika Harvey Neville.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat