Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lukaku säikäytti Chelsea-fanit – “olen kärsinyt pienestä vaivasta”

Romelu Lukaku
AOP

Chelsean kesän superhankinta Romelu Lukaku aiheutti sinisten faneille ylimääräisiä sydämenlyöntejä alkuviikosta kertoessaan pienestä loukkaantumisesta.

Belgialaisen Romelu Lukakun osallistuminen Chelsean tulevaan Valioliiga-kamppailuun Aston Villaa vastaan on vielä kysymysmerkki. Miehen on määrä läpikäydä kuvaukset ja tutkimukset Chelsean lääkintätiimin kanssa ennen joukkueen harjoitusvahvuuteen palaamista.

Lukaku oli Belgian maajoukkueen kanssa hyvässä iskussa MM-karsinnoissa ja iski joukkueelleen kolme maalia kahdessa ottelussa. Lukakulla tuli myös 100 ottelua Belgian paidassa viikonloppuna täyteen ja mies iski myös maajoukkueuransa 67. täysosuman.

Mies jätti kuitenkin kansainvälisen komennuksen lyhyeksi, eikä matkaa joukkueen mukana Venäjälle maan kolmanteen karsintaotteluun. Lukaku sai toisessa ottelussaan varoituksen, joka tarkoittaa, että mies on pelikiellossa joukkueen seuraavassa ottelussa.

Belgialainen ei kuitenkaan matkaa suoraan Chelseaan, vaan käy läpi saamansa pienen kolhun kuvauksen ennen sinisten harjoituksiin palaamista. Chelsean fanisivusto FanNation vahvisti miehen sanomiset maanantaina.

”Käyn kuvauttamassa reiteni ensin. Olen kärsinyt pienen vaivan kanssa jo hetken. Sen jälkeen palaan Lontooseen.”

Belgialainen iski Valioliiga-debyytissään Arsenalia vastaan maalin ja esiintyi myös Liverpoolia vastaan vakuuttavasti. Mies toivookin olevansa pelikunnossa lauantaina, kun joukkue kohtaa Aston Villan ja hakee samalla jatkoa hienolle tappiottomalle putkelleen kotona.

Lukaku hakee myös varmasti jatkoa omille hyville esityksilleen, kun Chelsea taistelee paikasta Valioliigan kärjessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga