Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridiin siirtyneen Eduardo Camavingan mukaan seuravalinta oli helppo – ’’Minun ei tarvinnut miettiä asiaa’’

Eduardo Camavinga
AOP

Real Madridin uusi hankinta Eduardo Camavinga on kertonut minkä takia päätös siirtyä Los Blancosin paitaan oli helppo, vaikka useat muutkin suurseurat olivat nuorukaisen perässä.

18-vuotias Eduardo Camavinga siirtyi Real Madridiin siirtoikkunan viimeisillä hetkillä. Kesällä usean muunkin seuran, kuten Paris Saint-Germainin ja Manchester Unitedin kerrottiin suunnitelleen tarjousta miehestä.

Unitedin uutisoitiin laajalti myös lähestyneen keskikenttäpelaajaa ja tiedustelleen hänen halukkuuttaan siirtyä Old Traffordille. Camavinga oli kuitenkin päätöksensä tehnyt ja halusi siirtyä Espanjaan.

Yhtenä Euroopan kirkkaimmista tulevaisuuden lupauksista pidetty Camavinga on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta pelata 88 Ligue 1 ottelua Rennesin paidassa. Ranskan paidassakin maaotteluita on jo 3, joissa on syntynyt 1 maali.

Debytoidessaan Les Bleusin paidassa, hänestä tuli samalla nuorin maajoukkueessa pelannut pelaaja sitten vuoden 1914. Vuonna 2018 Camavingasta tuli koko Rennesin historian nuorin ammattilaispelaaja, hänen debytoidessaan 16 vuoden ja yhden kuukauden ikäisenä.

Mies siirtyi Los Blancosiin 31 miljoonalla eurolla ja hän kertoi päätöksen olleen yksinkertainen. Camavinga oli todella todella onnellinen sopimuksen synnyttyä.

’’Kun sain tietää Madridin kiinnostuksesta, sekä mahdollisuudesta päästä oppimaan parhailta pelaajilta, minun ei tarvinnut miettiä asiaa. Olen hyvin iloinen siirryttyäni tähän seuraan. Minulla on ollut paljon vastoinkäymisiä matkani varrella, mutta nyt olen todella onnellinen.

’’Tulen tänne oppimaan, jonka jälkeen minun on osoitettava olevani valmis pelaamaan ykkösjoukkueen mukana. Kilpailutilanne muiden Madrid-pelaajien kanssa motivoi minua ja tulen oppimaan heiltä niin teknistä, kuin taktista osaamista.’’

’’Karim Benzema on idoli kaikille ranskalaisille ja etenkin minun ikäluokalleni. Olemme kaikki nähneet hänen pelaavan Vinícius Júniorin kanssa. Kuten olen aiemmin sanonut, olen nuori pelaaja. Ehkä tarvitsen aikaa sopeutumiseen, ehkä en. Minusta tuntuu, että olen valmis.’’ Camavingalta kysyttiin myös hänen parhaasta pelipaikastaan. ’’Tykkään pelata puolustuslinjan edessä, mutta sopeudun hyvin eri rooleihin.’’

Camavinga on syntynyt pakolaisleirillä Angolassa kongolaisille vanhemmille. Hän muutti Ranskaan kaksivuotiaana ja pitkän matkan kuljettuaan, hänen odotetaan nousevan isoon rooliin maajoukkueessa.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga