Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Luke Shaw kertoo mitkä asiat ovat vaikuttaneet hänen esitystensä parantumiseen – ’’Johdonmukaisuus on ollut avainasemassa’’

Luke Shaw on ollut vakuuttava parin viime kauden aikana
AOP

Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen vasen laitapuolustaja Luke Shaw kertoo, mitkä asiat ovat nostaneet hänen suoritustasoaan. Keskustelut päävalmentaja Ole Gunnar Solskjærin, sekä joukkueen kapteenin Harry Maguiren kanssa ovat auttaneet miestä ymmärtämään mitä korkealla tasolla pelaaminen vaatii.

Luke Shaw on ollut selkeästi Manchester Unitedin parhaimmistoa viimeisen kahden kauden aikana. Hyvät otteet toivat myös paikan kesän EM-kilpailuissa, joissa mies teki hienon maalin Italiaa vastaan pelatussa finaalissa.

Shaw on ottanut huimia kehitysaskeleita jokaisella osa-alueella, mutta varsinkin miehen hyökkäyspelaaminen on mennyt roimasti eteenpäin. Englantilainen nousee hanakasti tukemaan hyökkäyksiä ja pystyy tarjoilemaan millintarkkoja keskityksiä vasemmalla jalallaan.

Myös puolustusvelvoitteiden hoitamiseen on tullut lisää jämäkkyyttä, miehen näyttäessä todella vahvalta kaksinkamppailuissa.

Alex Tellesin hankinnan jälkeen, moni Unitedin kannattaja odotti varmasti Brasilian maajoukkuepelaajan ottavan paikan joukkueen avauksesta. Telles on kuitenkin joutunut tyytymään vaihtomiehen rooliin, Shawn nostaessa tasoaan ja pelatessa lähes aina terveenä ollessaan.

Viime kaudella Shaw oli kiistatta yksi Euroopan parhaita laitapuolustajia ja on aloittanut tämänkin kauden mallikkaasti. Mies alusti torstaina Harry Maguiren maalin 4-0 voittoon päättyneessä MM-karsintaottelussa Unkaria vastaan.

Shawn odotetaan olevan jälleen keskiviikkona Kolmen Leijonan avauskokoonpanossa, kun joukkue saa vastaansa Puolan.

Mies kertoo, että hyvässä hengessä käydyt keskutelut seurajoukkueessa ovat auttaneet häntä parantamaan peliään. ’’Minusta tuntuu, että voin aina suoriutua hieman paremmin. Minulla oli todella hyvä keskustelu Ole Gunnar Solskjærin kanssa. Puhun paljon myös Maguiren kanssa ja me keskustelemme korkean vaatimustason säilyttämisestä.’’

’’Johdonmukaisuus on ollut avainasemassa pelini kehittämisessä. Tulen vanhemmaksi, kypsemmäksi ja kokeneemmaksi, joten on aika nousta uudelle tasolle. Harjoittelen ja teen töitä tämän eteen jatkuvasti.’’

Maajoukkuetauon jälkeen Punaisilla Paholaisilla on tulevana viikonloppuna edessään kotiottelu Newcastle Unitedia vastaan. Shaw on erittäin todennäköisesti ensimmäisiä nimiä, jotka Solskjær piirtää joukkueensa avauskokoonpanoon.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga