Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaa johtava Tottenham saattaa joutua kohtaamaan Crystal Palacen ilman luottopelaajaansa

Heung-min Son
AOP

Valioliigan kärjessä majaileva Tottenham sai kansainvälisen ottelutauon aikana huonoja uutisia – luottopelaaja Heung-min Son kärsi pienen kolhun maajoukkukomennuksella ja etelä-korealaisen osallistuminen tulevan viikonlopun Valioliiga-kamppailuun Crystal Palacea vastaan on vielä epävarmaa.

Son kärsi pienen loukkaantumisen maajoukkueensa harjoituksissa maanantaina, eikä sen vuoksi osallistunut joukkueen tiistaiseen MM-karsintaotteluun Libanonia vastaan. Uutiset etelä-korealaisen mahdollisesta loukkaantumisesta ovat Tottenhamille ehdottomasti harmittavat.

Spurs johtaa Valioliigaa tällä hetkellä ja on liigan joukkueista ainoa, jolla on edelleen tilillään pelkkiä voittoja. Hyvän alun kauteen saanut Tottenham ei ole myöskään vielä päästänyt omiinsa yhtään osumaa ja on siis sarjakärjessä puhtaalla pelillä.

Son on kuitenkin jo pitkään ollut keskeinen ja tärkeä osa joukkueen peliä ja miehen menetys olisi Nuno Espirito Santon joukkueelle kova isku.

29-vuotias Son pelasi maajoukkueen mukana täydet minuutit 0-0 tasapelissä Iraqia vastaan viime viikolla. Miehen oli määrä olla mukana myös tiistain ottelussa Libanonia vastaan, mutta maanantain loukkaantuminen esti osallistumisen.

Etelä-Korean jalkapalloliitto tiedotti asiasta ja kertoi Sonin tunteneen epämukavuutta oikeassa pohkeessaan maanantaisten harjoitusten jälkeen.

”Tänään hän kävi läpi lääkinnällisen tutkimuksen oikean pohkeen lihaksen revähdykseen liittyen”, tiedote kertoi uutissivusto Goalin mukaan. ”Samasta syystä hän ei myöskään osallistu tiistain otteluun.”

Tottenhamilla on edessään tulevana viikonloppuna matka Crystal Palacen vieraaksi, jossa se pyrkii hakemaan jatkoa puhtaalle pelilleen Valioliigassa. Son olisi kuitenkin ehdottomasti tärkeä osa joukkuetta ja manageri Nuno toivoo varmasti, että mies on täydessä pelikunnossa lauantaihin mennessä.

Son iski Tottenhamin 1-0 voitoissa voittomaalin niin Manchester Citya kuin Watfordiakin vastaan. Mikäli Son ei kuitenkaan pelikunnossa lauantaina ole, on Nunolla onneksi hyökkäyspäähän muitakin vaihtoehtoja. Siirtohuhuissa pitkään pyörinyt Harry Kane jäi Tottenhamiin ja on Nunon käytettävissä hyökkäyspäässä. Myös Steven Bergwijn, Lucas Moura sekä Dele Alli ovat kaikki mitä luultavammin lauantaina käytettävissä.

Nunon miehistöllä on edessään syyskuussa kolme Lontoon derbyä – Crystal Palace kohtaamisen jälkeen Nunon miehistö isännöi ensin Chelseaa kotonaan syyskuun 19. päivä ja matkaa sitten Arsenalin vieraaksi seuraavana viikonloppuna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga