Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaseurojen temppu kostautuu nyt – useat pelaajat pelikiellossa tulevana viikonloppuna

Brasilian pelaajille pelikielto
AOP

Valioliigaseurojen parin viikon takainen päätös olla päästämättä joitain pelaajiaan maajoukkueiden MM-karsintoihin kostautuu seuroille tulevana viikonloppuna pelikieltojen muodossa.

Useat Valioliiga-pelaajat ovat menneellä viikolla olleet maajoukkueidensa matkassa pelaamassa MM-karsintoja. Valioliigaseuroista ainakin Liverpool, Manchester City, Chelsea sekä Manchester United eivät kuitenkaan kaikkia pelaajiaan vapauttaneet maajoukkuetehtäviin vedoten koronaan ja punaisen listan aiheuttamiin rajoituksiin.

Pelaajat olisivat punaisen listan maista takaisin Isoon-Britanniaan matkustaessaan joutuneet 10 päivän karanteeniin.

Erityisesti tästä päätöksestä kärsi Brasilian maajoukkue, jolta jäi kahdeksan Valioliiga-pelaajaa pääsemättä karsintaotteluihin. Maan jalkapalloliitto ei päätöstä helpolla sulattanut ja onkin nyt iskenyt takaisin vaatien brassipelaajille pelikieltoa tulevan viikonlopun pelikierrokselle.

FIFAn säännöistä löytyy pykälä, jonka mukaan pelaaja voidaan asettaa viiden päivän pelikieltoon, mikäli seura ei vapauta tätä maajoukkuekomennukselle.

Tällä hetkellä näyttääkin, että brassipelaajista Alisson Becker, Fabinho, Roberto Firmino, Gabriel Jesus, Ederson, Fred, Thiago Silva sekä Raphina eivät ole joukkueidensa vahvuudessa viikonlopun pelikierroksella.

Valioliigaseuroista myös Wolves, Newcastle sekä Watford näyttäisivät menettävän pelaajiaan pelikiellolle tulevana viikonloppuna, sillä myös Chilen, Meksikon sekä Paraguayn jalkapalloliitot aktivoivat viiden päivän pelirajoituksen maidensa pelaajille, joita ei maajoukkuetehtäviin vapautettu.

Poikkeuksena nähdään Evertonin brasilialainen Richarlison, joka näyttäisi välttäneen pelikiellon. Evertonin seurajohdon kerrotaan olevan lämpimissä väleissä Brasilian jalkapalloliiton kanssa ja siksi mies saa tulevana viikonloppuna pelata. Richarlison ei maajoukkuekomennukselle lähtenyt, mutta oli Brasilian mukana Tokion olympialaisissa viime kesänä.

Muun muassa uutissivusto Goal kertoi FIFAn ilmoittaneen, että Valioliigaseuroille olisi tiedossa rangaistuksia, mikäli ne pelikiellossa olevia pelaajia valitsevat kokoonpanoonsa. Tiedossa ei kuitenkaan ole, millaisia nämä rajoitukset olisivat.

MM-karsinnat ja koronarajoitukset eivät ole Brasilian jalkapalloliitolla muutenkaan täysin putkeen menneet. Alkuviikosta nähtiin varsin kummallinen tilanne, kun maan kansallisen terveysvalvontavirasto Anvisan viranomaiset marssivat kentälle kesken Brasilian ja Argentiinan välisen karsintaottelun. Syynä oli neljän Argentiinan pelaajan epäillyt karanteenirikkomukset.

Nämä neljä pelaajaa eli Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez, Emiliano Buendia sekä Christian Romero ovat myös ulkona joukkueidensa vahvuuksista tulevana viikonloppuna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga