Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Espanjan La Ligassa sunnuntaina neljän ottelun kierros – Real Madrid saa haasteen Celta Vigolta

Karim Benzema Realin vieraspaidassa.
AOP

Espanjan La Ligassa pelataan viikonloppuna neljäs ottelukierros tämän kauden osalta. Sunnuntaina pelataan sarjassa neljä ottelua ja sunnuntain päättää ehdoton helmi, jossa Real Madrid saa vastaansa Celta Vigon.

Sunnuntain kierroksen aloittaa vielä maaleitta tällä kaudella olevan Espanyolin ja Atletico Madridin välinen ottelu. Kolmesta alkukauden ottelusta Espanyol on onnistunut keräämään kahdella 0-0 -tasapelillä kaksi pistettä, mutta ennen maajoukkuetaukoa joukkue koki Mallorcan vieraana 1-0 -tappion. Atletico on kolmen ottelun jälkeen seitsemässä pisteessä. Kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa joukkue nappasi voitot Celta Vigosta ja Elchestä, mutta Villarrealia vastaan joukkue hyytyi 2-2 -tasapeliin kotikentällä.

Osasuna ja Valencia ovat aloittaneet kaudet vahvasti. Osasunalla on tilillä viisi ja Valencialla seitsemän pistettä kolmen kierroksen jälkeen. Osasunalla on kotikentältä takana kaksi 0-0 -tasapeliä, mutta viimeisessä ottelussa ennen taukoa joukkue haki pisteet Cadizin vieraista hurjalla 3-2 -voitolla. Kike ja Roberto Torres onnistuivat rangaistuspotkuista tekemään maalit mieheen tuossa ottelussa. Valencia on voittanut kaksi kotipeliä alkaneella kaudella Alavesia ja Getafea vastaan, mutta vierasottelussa Granadan vieraana joukkue pelasi 1-1 -tasurin.

Kaksi tasapeliä ja yhden tappion kokenut Cadiz saa vastaansa alkukauden huippujoukkue Real Sociedadin. Real Sociedad koki kauden avausottelussa FC Barcelonan vieraana tappion 4-2 -lukemin, mutta on onnistunut ottamaan tämän jälkeen kaksi 1-0 -kotivoittoa Levantesta ja Rayo Vallecanosta.

Real Madrid on aloittanut kauden kolmella vierasottelulla ja sunnuntaina on vuorossa kotiavaus Santiago Bernabeulla Celta Vigoa vastaan. Alavesia ja Betisiä vastaan Real nappasi selvät voitot, mutta Levanten vieraissa joukkue nousi takaa 3-3 -tasapeliin. Celta Vigo on kolmesta pelistään kaksi ottelua pelannut kotona ja hävinnyt molemmat, kun vastassa on ollut Athletic Bilbao ja Atletico Madrid. Vierasottelun Osasunaa vastaan joukkue onnistui pelaamaan 0-0 -tasapeliksi.

La Ligan sunnuntain ottelut

15.00 Espanyol vs. Atletico Madrid
17.15 Osasuna vs. Valencia
19.30 Cadiz vs. Real Sociedad
22.00 Real Madrid vs. Celta Vigo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga