Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Virgil van Dijk on jälleen kunnossa kovasta iskusta huolimatta – Jürgen Klopp selvisi säikähdyksellä

Virgil van Dijk on jälleen kunnossa
AOP

Hollanin kapteeni Virgil van Dijk loukkasi nilkkaansa Turkkia vastaan tiistaina pelatun MM-karsintaottelun loppuhetkillä. Mies on kuitenkin vakuuttanut Jürgen Kloppille olevansa täydessä pelikunnossa Liverpoolin seuraavassa ottelussa.

Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin sydän jätti varmasti pari lyöntiä välistä, kun hän näki Virgil van Dijkin nurmen pinnassa Turkkia vastaan pelatun ottelun lisäajalla.

Van Dijk missasi suurimman osan viime kaudesta loukattuaan polvensa yhteentörmäyksessä Evertonin maalivahdin Jordan Pickfordin kanssa. Hollantilaisen jättämä aukko oli liian suuri parsittavaksi umpeen ja ilman häntä, joukkueen puolustuksessa oli välillä enemmän reikiä, kuin emmental-juustossa.

Liverpoolin valmentaja Klopp kuvaili tuntemuksiaan nähdessään luottotopparinsa nurmen pinnassa. ’’Hänen kohdallaan kyse oli todella pelottavasta tilanteesta, kuten voitte kuvitella. Lähetin hänelle viestin ottelun jälkeen ja kysyin, mikä on hänen tilanteensa. Hän vastasi olevansa sataprosenttisesti kunnossa.’’

’’Pyysin häntä lähettämään minulle videon, jossa hän ei nilkuta, jonka jälkeen hän soitti minulle ja vakuutti olevansa täydessä iskussa. Olin tietysti hermostunut, kun näin hänen satuttavan itseään, mutta kaikki on niin kuin pitääkin.’’

Liverpool matkustaa sunnuntaina Elland Roadille Leedsin vieraaksi ja van Dijkin oletetaan olevan mukana. Joukkue joutuu kuitenkin tulemaan toimeen ilman Roberto Firminoa, joka loukkasi itseään Chelseaa vastaan ennen maajoukkuetaukoa pelatussa ottelussa.

Takumi Minamino, joka loukkaantui maajoukkuekomennuksella, ei niin ikään ole käytettävissä. Sen sijaan vanha sotaratsu James Milner on tekemässä paluuta ja hän saattaa olla joukkueen mukana sunnuntaina.

Klopp aikoo selvittää myös Naby Keitan tilanteen, joka palasi hiljattain Englantiin Guineasta. Miehen kotimaassa tapahtui 5.syyskuuta sotilasvallankaappaus, joka saattaa ymmärrettävästi vaikuttaa hänen hyvinvointiinsa.

Klopp uskoo, että Keita on kuitenkin sunnuntaina jälleen mukana. ’’Hän on kunnossa. Hän ei ollut vielä eilisissä harjoituksissa mukana, mutta on jo palannut kaupunkiin. Sen perusteella, mitä olen jutellut hänen kanssaan, hän voi hyvin.’’

Lähde: Irish Examiner

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga