Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-manageri Mikel Arteta suunnittelee suuria muutoksia Norwich-kamppailuun

Mikel Arteta
AOP

Syvissä vesissä rypevä Arsenal kohtaa tulevana viikonloppuna Teemu Pukin Norwichin. Kovan kritiikin kohteeksi joutunut manageri Mikel Arteta suunnittelee otteluun suuria muutoksia.

Tykkimiesten kausi ei ole alkanut toivotulla tavalla. Valioliigan kolmen pelikierroksen jälkeen pistesaldo näyttää edelleen pyöreää nollaa ja paine manageri Mikel Artetan harteilla kasvaa. Tykkimiehet kärsivät muun muassa tylyn 5-0 tyrmäyksen Manchester Citya vastaan. Espanjalaismanagerin miehistö ei ole liigassa vielä iskenyt ainuttakaan maalia ja se pitääkin parhaillaan hallussaan sarjataulukon jumbosijaa.

Muutoksia on Artetalta kaivattu jo pidemmän aikaa ja viikonlopun pelikierroksella niitä näyttäisi vihdoin olevan luvassa. Tykkimiehet saavat lauantaina vieraakseen Teemu Pukin Norwichin – joukkueen, jolla silläkin on toistaiseksi nolla pistettä kerättynä.

Uutissivusto The Mirror kertoi, että Arsenalin maalilla saatettaisiin viikonloppuna nähdä kesän hankinta Aaron Ramsdale. Mies piti hienosti nollan Arsenalin Carabao Cupin ottelussa West Bromwicha vastaan ja saattaa palkkioksi saada Valioliiga-debyyttinsä.

Joukkueen maalilla toistaiseksi Valioliigassa nähty Bernd Leno on päästänyt kolmessa ottelussa selkänsä taakse jo yhdeksän osumaa. Täysin Lenon piikkiin Arsenalin karua ajanjaksoa ei tietenkään voida laittaa, mutta Arteta saattaa haluta hakea tuoretta otetta peliin vaihtamalla maalivahtia.

Kesän toisen hankinnan Ben Whiten on määrä palata myös Gunnersin kokoonpanoon parannuttuaan koronasta. Ghanalaisen Thomas Parteyn sekä brasilialaisen Gabrielin odotetaan myös saavan ensi esiintymisensä tällä kaudella tulevana viikonloppuna. Molemmat miehet kärsivät kauden alussa loukkantumisista, mutta ovat nyt pelikuntoon palautuneet ja saattavat mahdollisesti tuoda tykkimiesten peliin viikonloppuna tuoretta otetta.

Arsenal-fanit varmasti toivovat, että kansainvälinen pelitauko on antanut Artetalle riittävästi aikaa voitokkaan taktiikan hiomiseen ja oikeiden pelaajavalintojen tekemiseen. Joukkue lähtee lauantaina hakemaan kauden avauspisteitään Emirates Stadionilla neljältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga