Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ronaldo vihjasi pelaavansa Manchester Unitedissa mahdollisesti seuraavat ”kolme tai neljä vuotta”

Cristiano Ronaldo
AOP

Manchester Unitediin shokkisiirrolla siirtynyt Cristiano Ronaldo raotti futisfaneille hieman tulevaisuuden suunnitelmiaan MUTV:n haastattelussa.

Legendaarisen Manchester United tähden paluu Valioliiga-viheriöille nähdään mitä luultavammin tulevana lauantaina, ottelussa Newcastlea vastaan. Portugalilaisen jokaista liikettä onkin seurattu Manchesteriin saapumisen jälkeen tarkasti ja odotus päättyy lauantaina, kun Cristiano Ronaldo nähdään pitkästä aikaa red devils-paidassa tosi toimissa.

Suuren paluun alla Ronaldo istui alas entisen joukkuekaverinsa Wes Brownin kanssa ja avasi muun muassa suunnitelmiaan seuran varalle. Mies muisteli myös yli kymmenen vuoden takaisia aikoja Old Traffordilla – äärimmäisen kilpailulliselle tyylilleen uskollisena mies keskittyi kuitenkin enimmäkseen tulevaisuuteen. Mies saapui Manchesteriin voittamaan mestaruuksia.

”Sitä varten olen täällä. En ole täällä lomailemassa. Kuten olen aiemminkin sanonut, aikani aikaisemmin täällä oli hyvä, voitimme tärkeitä asioita. Mutta olen täällä voittamassa jälleen.”

”Olen kykenevä, minä ja joukkuetoverini. Olen valmis. Tämä on hieno tilaisuus minulle, faneille ja seuralle ottaa askel eteenpäin.”

”Olen valmis ja uskon, että olen valtava asia täällä seuraavat kolme tai neljä vuotta.”

36-vuotias Ronaldo ei siis ole saapunut Manchesteriin nautiskelemaan uransa loppuhetkistä. Miehellä on suuria tavoitteita niin yksilötasolla kuin joukkueenkin kanssa. Yksi iso tavoite on ehdottomasti seuran viiden vuoden mestaruustauon päättäminen. Unitedissa ei ole viimeiseen viiteen vuoteen päästy juhlimaan yhtään mestaruutta ja fanit toivovatkin, että asiaan saadaan viimeistään Ronaldon johdolla nyt muutos.

Mies vastasi kipakasti myös epäilijöilleen, joita tuntuu mietityttävän erityisesti portugalilaisen maalitykin ikä. ”Olen tullut tänne voittamaan. Ihmiset puhuvat aina iästä, mutta heidän tulisi ymmärtää, että olen erilainen kuin muut ihmiset.”

”Osoitan sen joka vuosi, eikä tämä vuosi tule olemaan poikkeus. Tiedän 100 prosentin varmuudella, että pärjään täällä hyvin, joukkuetovereideni kanssa ja fanit tukenamme.”

Manchester United kohtaa kotonaan Old Traffordilla Newcastlen tulevana lauantaina neljältä. Kotiyleisön edessä nähdään tosiaan myös mitä luultavammin Ronaldon odotettu paluu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga