Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Arteta odottaa Thomas Parteyltä johtajuutta

Thomas Partey keskikenttäpelaaja Arsenal
AOP

Valioliiga-seura Arsenal pulitti keskikenttäpelaaja Thomas Parteystä 45 miljoonaa puntaa espanjalaisseura Atletico Madridille viime lokakuussa. Manageri Mikel Arteta odottaa ghanalaisen ottavan roolia lontoolaisten keskikentällä toivuttuaan loukkaantumisestaan.

Thomas Partey ei ole kyennyt pelaamaan vielä tällä kaudella Arsenalin riveissä loukkaannuttuaan Ghanan maajoukkuepelissä. Arsenalin manageri Mikel Arteta odottaa saavansa keskikenttämiehensä pikku hiljaa takaisin tositoimiin.

– Häneltä on jäänyt väliin viimeisen vuoden ajan, koska hän oli lähes kuuden kuukauden ajan sarjamme ulkopuolella, mikä on paljon, koska hän tuli myös myöhään siirtoikkunassa.

Arteta odottaa ghanalaiselta ennen kaikkea johtajuutta.

– Hän on pelaaja, jonka on oltava yksi johtajista, hänen on oltava pomo keskikentällä ja yksi vanhemmista pelaajista, jonka on kannettava vastuu nuorista pelaajista ja johdettava. Meillä on siitä paljon puutetta.

– Hänellä on voittamisen kulttuuri, koska hän on jo voittanut paljon, ja tällaisten pelaajien saaminen joukkueeseen on erittäin tärkeää.

Vaikka Partey ei ole pelannut toistaiseksi jalkapalloa tällä kaudella, Parteyn odotetaan siirtyvän suoraan aloitukseen Norwichia vastaan ​​lauantaina. Arsenal pelaa ilman Granit Xhakaa, joka on pelikiellossa, ja loukkaantunutta Mohamed Elnenyä, kun taas Albert Lokonga on epävarma, koska hän loukkaantui ollessaan Belgian matkassa maajoukkuetauolla.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga