Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola kommentoi brassikaksikkonsa pelikieltoa Leicester-ottelun alla – ”siinä ei ole mitään järkeä”

Pep Guardiola
AOP

Manchester Cityn pelaaja-tilanne ennen huomista Leicester City kohtaamista on vielä auki. Manageri Pep Guardiola avasi pelaajiensa tilanteita perjataina lehdistötilaisuudessa.

Cityn brasilialaiskaksikon Edersonin sekä Gabriel Jesusin pelaaminen viikonlopun ottelukierroksella on vielä auki. Pelaajat on asetettu Brasilian jalkapalloliiton toimesta viiden päivän pelikieltoon, sillä pelaajia ei vapautettu maajoukkuekomennukselle.

Valioliigaseurat neuvottelevat tilanteesta parhaillaan Brasilian jalkapalloliiton sekä FIFAn kanssa, mutta varmuutta brassikaksikon pelaamisesta lauantaina ei vielä ole. Manchester City-manageri Pep Guardiola kommentoi pelaajien tilannetta lehdistötilaisuudessa perjantaina

”Odotamme huomiseen. Juuri tällä hetkellä uskoisin heidän pelaavan huomenna, sillä en ole saanut vielä muuta ohjeistusta. Odotamme, että kuulemme liigalta ja FIFAlta ja päätämme sitten huomenna mitä tehdä.”, Guardiola kertoi lehdistötilaisuudessa muun muassa EveningNews uutissivuston mukaan.

”Tällainen kaikkien Valioliigaseurojen yhteen liittäytyminen – en ole sen suuri fani. Jokainen tehköön omat päätöksensä.”

Muiden Valioliiga-joukkueiden tavoin, myös City kielsi osaa pelaajistaan matkaamaan maidensa MM-karsintaotteluihin. Syynä päätökselle oli näiden maiden koronatilanne – niin sanottujen ”punaisen listan” maista takaisin Englantiin matkustaessaan pelaajat olisivat joutuneet 10 päivän karanteeniin.

”En oikein tiedä, mitä voisimme tehdä. Pelaajille on suuri kunnia saada matkata maajoukkueidensa vahvuuteen, siinä ei ole mitään ongelmaa. Ongelma on, että argentiinalaispelaajat matkasivat brasiliaan eivätkä saaneet pelata”, Guardiola sanoi viitaten alkuviikosta nähtyyn välikohtaukseen Brasiliassa, jossa maan terveusviranomaiset keskeyttivät karsintaottelun.

”Brasilian pelaajat sinne matkatessaan olisivat olleet samassa tilanteessa, eivätkä olisi saaneet pelata, sillä heidän olisi pitänyt olla karanteenissa. Ja sitten kun he olisivat tulleet takaisin Englantiin, eivät he olisi voineet pelata täällä kymmeneen päivään. Ja nyt kun he eivät lähteneet maajoukkuekomennukselle, hyllytettään heidän viideksi päiväksi – siinä ei ole mitään järkeä.”

Brassikaksikon mahdollinen pelikielto aiheuttaa päänvaivaa erityisesti Cityn maalivahtiosastolle. Ykkösvahti Ederson olisi pelikiellon vuoksi sivussa ja kakkosvahti Zack Steffen sairastaa parhaillaan koronaviruksen aiheuttamaa tautia. Tämä jättää siis Guardiolalle ainoaksi vaihtoehdoksi joukkueen kolmosvahti Scott Carsonin.

Guardiola tarjosi lehdistötilaisuudessa myös hyviä uutisia. Loukkaantumisista kärsinyt belgialaistähti Kevin de Bryune saattaa palata taivaansinisten kokoonpanoon lauantaina.

Manchester City matkaa Leicesterin vieraaksi huomenna lauantaina ja ottelu polkaistaan King Power Stadionilla käyntiin neljältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga