Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal vihdoin voittoon Teemu Pukin Norwichin kustannuksella

Pierre-Emerick Aubameyang
AOP

Arsenal otti kauden ensimmäisen voittonsa Teemu Pukin edustaman Norwichin kustannuksella, kun se voitti lauantaipäivän ottelun lukemin 1-0. Ottelun ainoasta maalista vastasi Arsenalin kapteeni Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal oli ottelussa todella kovin niskan päällä, kun Arsenal sai aikaan 30 maalintekoyritystä Norwichin kymmentä vastaan. Arsenal sai ottelussa lukuisan määrän hyviä maalintekopaikkoja ja ensimmäisellä puoliajalla Arsenal vei ottelua mielin määrin. Avauspuolikkaan parhaan paikan sai Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonilainen ei kuitenkaan onnistunut ohittamaan Norwichin puolustusta ja maalivahti Tim Krulia, kun hän pääsi yrittämään boksin sisältä.

Toisella puoliajalla Arsenal jatkoi painostustaan ja 66. peliminuutin kohdalla Nicholas Pepe pääsi yrittämään boksin sisältä, mutta osui ainoastaan tolppaan. Jatkotilanteesta pallo kuitenkin kimposi Aubameyangille, joka ei erehtynyt vaan iski Arsenalin Valioliigakauden avausmaalin.

Ottelun loppupuolella ei enää maaleja nähty, joten ottelu päättyi 1-0 lukemiin Arsenalin eduksi. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut todella surkea, kun molemmat joukkueet olivat hävinneet kaikki ottelunsa. Norwich jatkaa edelleen nollakerhossa surkealla maalierolla 1-11. Joukkueen ainoasta maalista on vastannut joukkueen suomalaishyökkääjä Teemu Pukki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga