Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester City voittoon Leicesterista – Bernardo Silva iski pitkästä aikaa maalin seurajoukkueessa

Bernardo Silva
AOP

Manchester City onnistui nappaamaan kauden kolmannen voittonsa ja kolmannen voittonsa peräkkäin Leicester Cityn kustannuksella Leicesterin kotiareenalla King Power Stadiumilta.

Maalivahdit Kasper Schmeichel ja Ederson tekivät ottelussa lukuisia upeita torjunta ja pitivät ottelun maalittomana aina Bernardo Silvan upeaan viimeistelyyn saakka. Portugalilainen iski maalin läheltä tulleen reboundin, joka kimposi Joao Cancelon lauottua kohti Leicester puolustaja Caglar Soyunculta suoraan Silvalle.

Myös Leicesterilla oli ottelussa paikkansa, mutta loistavasti pelannut brassivahti Ederson piti maalinsa puhtaana. Ottelun olleessa vielä 0-0 tilanteessa Ederson torjui loistavasti Harvey Barnesin yrityksen.

Toisen puoliajan alussa Leicester sai pallon ohi Edersonin, mutta Jamie Vardyn iskemä maali tuomittiin lopulta paitsioksi. 62. peliminuutilla Silva onnistui maalinteossa eikä ottelussa enää enempää maaleja nähty.

Leicester on aloittanut kautensa kaksijakoisesti sillä se on saavuttanut neljässä ottelussa kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Se on onnistunut voittaman Wolvesin ja Leicesterin, mutta hävinnyt Cityn lisäksi myös West Hamille selvin numeroin. City on ottanut avauskierroksen Tottenham tappion jälkeen täydet pisteet voittamalla Leicesterin lisäksi Arsenalin ja Norwichin numeroin 5-0.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga