Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea vaikeuksien kautta voittoon – Romelu Lukaku jatkaa huimassa vireessä

Romelu Lukaku
AOP

Chelsean Romelu Lukaku iski kaksi maalia Aston Villaa vastaan Chelsean ottaessa voiton kotikentällään numeroin 3-0. Ottelun kolmannesta maalista vastasi Matteo Kovačić .

Chelsean ja Aston Villan välinen kamppailu alkoi Chelsean kovalla paineistuksella ja Chelsea saikin hankittua useamman kulmapotkun heti ottelun alkuun. Yksi kulmapotkuista olikin tuottaa tulosta, sillä kova kierteinen pallo oli menossa jo maaliin, mutta Villan Ezri Konsa sai pelastettua tilanteen yläputken kautta pois vaara-alueelta.

15. peliminuutin kohdalla Romelu Lukaku iski ottelun ensimmäisen maalin. Hieman puolenkentän yläpuolelta pystyyn ampaissut Lukaku sai todellisen namupassin linjan taakse Matteo Kovačićilta ja Lukaku harhautti itsensä valelaukauksella tekopaikkaan eikä erehtynyt, tilanne 1-0.

Ensimmäisen puoliajan aktiivisempi joukkue oli kuitenkin Villa. Se sai rummutettua kovalla prässillä tilanteita, mutta Chelsean puolustus kesti. Erityisesti Villan paineen alla kärsi debyyttiään pelannut Chelsean tuore hankinta Saúl. Useita virheitä tehnyt Saúl joutuikin vaihtoon heti puoliajalla. Villan hyvät otteet eivät tuottaneet, kun Chelsea-vahti Edouard Mendy toimi joukkueen viimeisenä lukkona.

Toisella puoliajalla Aston Villa ei enää pystynyt tosissaan haastamaan Chelseaa. Heti toisen puoliskon alkuun Kovačić pääsi iskemään ottelun toisen maalin, kun Tyrone Mings syötti huonosti alaspäin ja kroatialainen pääsi väliin ja chippasi tyylikkäästi takanurkkaan.

Loppuhetkillä Lukaku iski illan toisen maalinsa Cesar Azpilicuetan syötöstä. Chelsea on aloittanut kautensa loistavasti ja se johtaa Valioliigaa tasapistein Manchester Unitedin kanssa. Aston Villan kokoonpanoon oli nyt ensimmäisen kerran päässyt suomalainen Viljami Sinisalo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga