Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool sunnuntaina pistejahdissa Leedsin vieraana

Mo Salah Liverpoolissa tuulettaa maalia.
AOP

Sunnuntaina Valioliigassa pelataan ainoastaan yksi ottelu, kun kello 18.30 Leeds aloittaa kotiottelun sarjassa jaetulla toisella sijalla olevaa Liverpoolia vastaan.

Leeds ja Liverpool kohtasivat viime kaudella Valioliigassa toisensa kahdesti. Liverpoolissa pelatussa ottelussa ‘Pool oli vahvempi 4-3 -lukemin, mutta Leeds nappasi kotiottelustaan pisteen pelaamalla 1-1 -tasapelin,

Leeds on aloittanut tämän Valioliiga-kauden heikohkosti, sillä Marcelo Bielsan valmentama joukkue on kerännyt vain kaksi pistettä kolmesta ensimmäisestä ottelusta. Kauden avauksessa Leeds koki ison 5-1 -tappion Manchester Unitedin vieraana. Kotiavauksessa Elland Roadilla Leeds pelasi Evertonin kanssa 2-2 -tasapelin ja elokuun lopulla viimeisessä Valioliiga-ottelussa Leeds pelasi Burnleyn vieraana 1-1 -tasapelin.

Viime kaudella Leedsin paidassa 17 maalia Valioliigassa iskenyt englantilaishyökkääjä Patrick Bamford on onnistunut tekemään vain yhden maalin tällä kaudella. Maaottelutauolla Bamford oli Englannin mukana kolmessa ottelussa ja sai 61 minuuttia peliaikaa Andorra-ottelussa, jonka Englanti voitti 4-0 -lukemin. Puolaa ja Unkaria vastaan Leedsin tähti istui penkillä.

Liverpool aloitti Valioliigan kahdella näytöstyyliin tulleella voitolla, kun kauden avauksessa joukkue murskasi Norwichin vieraissa 3-0 -lukemin ja kotiavauksessa Burnley kaatui 2-0 -lukemin. Chelseaa vastaan pelatussa huippuottelussa ennen maajoukkuetaukoa joukkueet jakoivat pisteet 1-1 -tasapelillä, vaikka Chelsean Reece James saikin punaisen ensimmäisen jakson lopulla.

Liverpoolilta Mohamed Salah ja Diogo Jota ovat iskeneet kaksi maalia mieheen. Sunnuntain ottelusta sivussa oleva Roberto Firmino ja Sadio Mane ovat vastanneet kahdesta muusta maalista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga