Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Cristiano Ronaldo debytoi toista kertaa Unitedin paidassa – Miehen kaksi osumaa siivittivät joukkueen 4-1 voittoon Newcastlea vastaan

Cristiano Ronaldo
AOP

Manchester United kohtasi Newcastlen lauantaina Old Traffordilla pelatussa Valioliiga-kamppailussa. Ottelussa nähtiin paljon odotettu Cristiano Ronaldon paluu Unitedin paitaan ja portugalilainen onnistuikin kahdesti maalinteossa Red Devilsin 4-1 päättyneessä kamppailussa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli Unitedin selkeää hallintaa. Cristiano Ronaldo pääsi 10 minuutin kohdalla yrittämään maalintekoa rangaistusalueen kulmalta, mutta vasemmalla jalalla lähtenyt laukaus leijaili ohi.

Kun 19 minuuttia oli takana Raphaël Varane pääsi puskemaan vapaasti kulmapotkusta, mutta pallo vieri hieman takatolpan ohi ja yli päätyrajasta.

Aktiivisella pelipäällä ollut Jadon Sancho oli käynnistämässä Unitedin nopeaa vastahyökkäystä 30 minuutin kohdalla. Englantilainen syötti pallon Bruno Fernandesille, jonka matala laukaus otti kimmokkeen Sanchon lapikkaasta. Newcastlen maalivahti Frederick Woodman torjui kuitenkin näyttävästi.

Newcastle ei näyttävän pystyvän pitkiin pallonhallintajaksoihin, mutta se hyökkäsi pari kertaa vaarallisesti vastaan. 38 minuutin kohdalla rangaistuspotku oli lähellä, kun Sean Longstaff sai pallon Unitedin rangaistusalueella.

Harry Maguire yritti pysäyttää hänen etenemisen, sillä seurauksella, että miesten jalat sotkeutuivat toisiinsa ja molemmat kaatuivat nurmen pintaan. Erotuomari Anthony Taylor ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa rikettä.

Ensimmäisen puoliajan toisella lisäminuutilla viimein helähti. Mason Greenwood laukoi rangaistusalueen rajalta ja Woodman torjui eteensä. Ronaldo oli kuitenkin ensimmäisenä irtopallossa ja siirsi pelivälineen vuorenvarmasti maalin kattoon. Mies tuuletti antaumuksella ensimmäistä maaliaan debytoidessaan toista kertaa Unitedin paidassa.

Toisella puoliajalla peli aukesi ja tasoero alkoi näkymään Unitedin eduksi.

Kun 56 minuuttia oli pelattu Newcastlen vastahyökkäyspelaaminen tuotti tulosta. Omalta puolusalueelta lähteneen nopean hyökkäyksen jälkeen pallo päättyi Allan Saint-Maximinille, jonka oivaltava jatko tavoitti Javier Manquillon boksin sisältä. Espanjalaisen hieno laukaus takakulmaan jätti United-vahti David de Gean vaille mahdollisuuksia. Peli 1-1.

Tästä vain viisi minuuttia myöhemmin Red Devils siirtyi uudelleen johtoon. Luke Shaw teki pitkän nousun aina omalta puolustalueelta viimeiselle hyökkäyskolmannekselle asti ja vapautti oikea-aikaisella syötöllä Ronaldon maalintekoon. Pallo Woodwardin jalkojen välistä verkon perukoille.

Fernandes ratkaisi ottelun 80 minuutin kohdalla. Mason Greenwood ryösti pallon Newcastlen puolustukselta, jatkaen pelivälineen Paul Pogballe. Ranskalainen pelasi Fernandesille hyvään vetopaikkaan, eikä tämä erehtynyt. Kaunis laukaus aivan yläkulmaan ei jättänyt Woodmanille mitään mahdollisuuksia.

United osui vielä kertaalleen ottelun lisäajalla kauniin syöttokombinaation päätteeksi. Pogba pelasi Donny van de Beekin kanssa seinän ja syötti tämän jälkeen pallon Newcastlen rangaistusalueen keskelle. Anthony Martial antoi pelivälineen mennä jalkojensa välistä, hämäten vierasjoukkueen puolustusta. Jesse Lingard otti hyvän ensimmäisen kosketuksen ja viileä ratkasu iski pelin lukemiksi 4-1.

Enempää osumia ottelussa ei nähty, joten vakuuttava voitto punaisille. Myös Ronaldon paluuta voidaan pitää varsin onnistuneena, miehen kahden osuman myötä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga