Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Raiskauksista syytetylle Manchester City puolustajalle oikeudenkäynti tammikuulle

Benjamin Mendy
AOP

Neljästä raiskauksesta syytetty Manchester City puolustaja Benjamin Mendy joutuu oikeuden eteen ensi vuoden tammikuussa.

Manchester City puolustaja Benjamin Mendylle on asetettu oikeudenkäynti ensi vuoden tammikuulle. Miestä syytetään neljästä raiskauksesta sekä yhdestä seksuaalisesta pahoinpitelystä. Oikeudenkäynti on asetettu tammikuun 24. päivälle. Oikeudenkäynnin uskotaan kestävän noin kaksi ja puoli viikkoa.

Chester Crownin oikeus asetti miehelle oikeudenkäyntipäivämäärän oikeudessa perjantaina. Asiasta uutisoi muun muassa uutissivusto France24. 27-vuotiaan Mendyn pyyntö vapautukseen takuita vastaan hylättiin viime viikolla. Mies pysyy siis vangittuna poliisin hallussa oikeudenkäyntiinsä saakka.

Tapauksessa on syytettynä myös 40-vuotias Louis Saha Matturie, jota syytetään myös neljästä raiskauksesta. Mendyn puolustusasianajaja Eleanor Laws kertoo, että puolustus voi hakea syytteiden hylkäämistä vielä marraskuussa.

Manchester City hyllytti Mendyn heti, kun epäilyt raiskauksista tulivat tietoisuuteen. Epäillyt rikokset ovat sattuneet vuoden 2020 lokakuun ja elokuun 2021 välillä.

Seura tiedotti asiasta kotisivuillaan, mutta ei asiaa poliisitutkimuksen takia kommentoinut sen enempää. ”Manchester City vahvistaa, että poliisin syytteiden jälkeen, Benjamin Mendy on hyllytetty poliisitutkimuksen ajaksi. Asiaa käydään läpi oikeudessa, joten seura ei voi asiaa enempää kommentoida, ennen kuin se on läpikäyty.”

Mendy on on pelannut Ranskan maajoukkueelle kymmenen kertaa ja voitti joukkueen kanssa maailmanmestaruuden vuonna 2018. Mies siirtyi Cityyn AS Monacosta vuonna 2017 noin 52 miljoonan punnan siirtosummalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga