Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Crystal Palace kaatoi Tottenhamin 3-0 Lontoon paikallistaistossa – Patrick Vieira: ’’Emme saa antaa tämän voiton tehdä oloamme liian mukavaksi’’

Crystal Palace otti maukkaan voiton
AOP

Crystal Palace voitti Tottenham Hotspurin 3-0 Valioliigan lauantain ensimmäisessä ottelussa. Palacen päävalmentaja Patrick Vieira hehkutti joukkueensa esitystä ja kertoi pelaajiensa ansainneen kolme pistettä.

Valioliigakierroksen suurimmasta yllätyksestä vastasi Crystal Palace, joka otti kotonaan vakuuttavan 3-0 voiton Tottenhamista. Näiden kahden lontoolaisseuran kohtaaminen on yleensä ollut Spursin heiniä, mutta tänään oli eri ääni kellossa.

Kotijoukkueen päävalmentaja Patrick Vieira huokui tyytyväisyyttä taiston tauottua. Voitto oli Vieiralle ensimmäinen, hänen tultuaan kesällä Palacen päävalmentajaksi.

Ottelun maaleista vastasivat pilkulta osunut Wilfried Zaha, sekä kahdesti maalannut Odsonne Edouard. Vaikka Edouard keräsi varmasti suurimmat otsikot pelin jälkeen, Vieira kehui kehui myös toista joukkueen kesähankintaa Conor Gallagheria.

’’Conor rakastaa jalkapalloa. Hän tuo pelaamiseemme valtavasti energiaa. Hän pystyisi pelaamaan kenen tahansa managerin alaisuudessa, hänen intohimostaan johtuen.’’ Gallagher syötti ottelun kolmannen osuman, sekä uurasti väsymättömästi Palacen keskikentällä. 21-vuotiaan peliesitys on jatkumoa hänen hyvälle suoritukselleen viime viikon West Ham ottelussa.

Joukkueen tämän päivän hallittut otteet Selhurst Parkilla ovat olleet työn alla siitä lähtien, kun Vieira otti joukkueen valmennusvastuun. Entinen Arsenalin keskikenttäpelaaja kertoo, että vaikka valmentaminen Valioliigassa on osoittautunut haastavaksi, on hän nauttinut valmennustiiminsä kanssa työskentelystä.

’’Se on jatkossakin hankalaa. Valioliiga on todella vaativa sarja. Siitä asti, kun saavuin tänne olen ympäröinyt itseni ihmisillä, joilla riittää kokemusta. Olen todella tyytyväinen valmennusryhmään. Emme saa antaa tämän voiton tehdä oloamme liian mukavaksi, koska meillä on vielä paljon töitä tehtävänä.’’

Ensi viikolla joukkue joutuu jälleen todella kovaan testiin, kun se matkustaa Anfieldille Liverpoolin vieraaksi. Vieira kertoi, että joukkueessa nautitaan hetki tästä voitosta, mutta maanantaina palataan jälleen sorvin ääreen. ’’Nautimme tästä hetken, koska pelaajat ansaitsivat tänään voiton. Maanantaina jatkamme jälleen työntekoa.’’

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga