Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliigassa sunnuntaina Mönchengladbach hakee kauden avausvoittoa

Alassane Plea ja Florian Neuhaus tuulettaa.
AOP

Saksan Bundesliigassa pelataan kolmen ottelua sunnuntaina. Päivän päättävässä Mönchengladbach hakee kauden ensimmäistä voittoaan, kun vastassa on Bielefeld.

Bundesliigan neljännen ottelukierroksen sunnuntain ottelut aloittaa Frankfurtin ja Stuttgartin välinen vääntö. Stuttgartilla on kolmen ottelun jälkeen kolme pistettä koossa ja Frankfurtilla ainoastaan kaksi. Kumpikin joukkue on vuotanut peräpäästä, sillä Frankfurt on päästänyt kuusi maalia ja Stuttgart kahdeksan. Stuttgart hävisi kaksi kauden ensimmäistä peliään, mutta onnistui ennen taukoa ottamaan avausvoiton kotikentällä Nürnbergiä vastaan 3-0 -lukemin.

Sunnuntain toisessa ottelussa Bochum yrittää kartuttaa pistesaldoaan Hertha Berliniä vastaan, joka on sarjassa ainut pisteittä oleva joukkue kolmen pelatun ottelun jälkeen. Bochum onnistui voittamaan kauden ensimmäisessä kotipelissään Maintzin 2-0 -lukemin, mutta vierasotteluissa FC Kölniä ja Wolfsburgia vastaan joukkue koki niukat tappiot. Hertha Berlin koki kahdessa ensimmäisessä ottelussa niukat tappiot Kölnille ja Wolfsburgille, mutta kolmannessa ottelussa FC Bayern München takoi taululle karut 5-0 -lukemat kotikentällään.

Mönchengladbach avasi kauden viihdyttävällä ottelulla Bayern Müncheniä vastaan, mutta ottelu päättyi 1-1 -tasatulokseen. Nämä ovat ainoat joukkueen ottamat pisteet tältä kaudelta, sillä kahdessa edellisessä ottelussa joukkue on kokenut vieraissa tappiot Union Berlinille ja Bayer Leverkusenille. Lukas Hradeckyn Leverkusen pöllytti Adi Hutterin valmentamaa miehistöä hurjin 4-0 -lukemin. Mönchengladbachin sunnuntain vastustaja Bielefeld on pelannut kolme ottelua ja kaikki ottelut ovat päättyneet tasapeleihin. Frankfurtia ja Greuther Fürthia vastaan joukkue pelasi 1-1 -tasapelit. Kauden avausottelussa kotinurmella Freiburgia vastaan Bielefeld nyhjäsi maalittoman tasapelin,

Bundesliigan sunnuntain ottelut

16.30 Frankfurt vs. Stuttgart
18.30 Bochum vs. Hertha Berlin
20.30 Mönchengladbach vs. Bielefeld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga