Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Oho! Viime kaudella Suomessa jalkapallon 5-divisioonaa pelannut pelaaja mukana Futsalin MM-kisoissa

Enderson Suarez
AOP

Viime kaudella pohjoisen alueen 5-divisioonassa pelannut Enderson Suarez esiintyi tänään Futsalin MM-kisoissa Venezuelan joukkueessa. Suarez saapui alun perin Suomeen pelaamaan Futsalia ja päätyi valitsemaan seurakseen Futsal-Liigassa pelaavan FC Kemin. FC Kemillä oli viime kaudella myös joukkue jalkapallon miesten 5-divisioonan pohjoislohkossa, jonka paidassa Suarez iski neljään otteluun 2 maalia.

Futsalissa Suarez on hieman tunnetumpi nimi kuin jalkapallokentillä. Suomessa Suarez on iskenyt kahdella edelliskaudella itsensä Futsal-Liigan maalipörssin kärkikolmikkoon. Myös Suarezin seurajoukkue FC Kemi on menestynyt hyvin Futsal-Liigassa, kun kaudella 2020-2021 se eteni aina finaaleihin saakka ja sijoittui toiseksi Kampuksen Dynamon viedessä mestaruuden.

Meneillään olevissa Futsalin MM-kisoissa Suarez on ollut Venezuelan miehistössä molemmissa otteluissa. Venezuela on aloittanut MM-kisat ottamalla kahdesta ottelusta kaksi voittoa. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Liettua lukemin 1-2 ja toisessa Costa Rica numeroin 0-1. Vielä Suarez ei MM-kisoissa ole maalinteossa onnistunut. Seuraava mahdollisuus maalintekoon Suomessa hyvin viihtyvälle hyökkääjälle on tarjolla lauantaina Kazakstania vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut