Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Espanyolille kauden avausmaali – Lemarista Atleticon sankari

Diego Lopez torjuu.
AOP

Espanjan La Ligan sunnuntain ensimmäinen ottelu oli tiukka taisto Espanyolin ja Atletico Madridin välillä.

Espanyol ja Atletico Madrid tarjosivat viihdyttävän ottelun sunnuntain iltapäivään. Lopulta voiton vei suosikki Atletico, joka käänsi tappioaseman voitoksi ottelun viimeisen 20 minuutin aikana, kun Yannick Carrasco laukoi tasoituksen ja lisäajan kahdeksannella minuutilla Thomas Lemar naulasi 2-1 -voittomaalin. Kotijoukkueen maalin iski avauspuoliajalla Raul de Tomas.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä puolin ja toisin. Ottelun ensimmäistä 20 minuuttia hallitsi vierasjoukkue, mutta Antoine Griezmannilla vahvistunut Diego Simeonen joukkue ei onnistunut avausmaalinteossa.

Espanyol oli läpi avausjakson pitkälti nopeiden vastahyökkäyksien varassa ja lopulta nopeat hyökkäykset tuottivat tuloksen, kun 26-vuotias espanjalaishyökkääjä de Tomas tippasi lähietäisyydeltä pallon verkon perukoille ohi Jan Oblakin. Espanyolin kärki iski viime kaudella La Ligassa 34 maalia 37 otteluun.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut Atletico. Simeone käytti kolme vaihtoa tauolla ja vaihtoi muun muassa Angel Correan vasemmasta laidasta pois ja toi 23-vuotiaan Renan Lodin tilalle, joka oli aiemmissa otteluissa saanut yhteensä 20 minuuttia peliaikaa.

Atletico hallitsi puoliaikaa heti ensimmäisestä minuutista alkaen ja sai palkinnon reilun seitsemän minuutin jälkeen, kun keskikenttämies Lemar iski pelin tasoihin, mutta maali hylättiin paitsiona VAR-tarkastuksen jälkeen, kun tilanteessa Luis Suarez pyrki pääsemään palloon ja oli paitsiossa, vaikka ei palloon koskenutkaan ja Lemar viimeisteli toisesta aallosta osuman.

Simeone käytti kaksi viimeistä vaihtoa tunnin ja 71 minuutin kohdilla, kun Griezmann sekä Suarez otettiin kentältä pois ja Joao Felix sekä Brasialian Matheus Cunha saivat mahdollisuutensa.

Espanyol toi 75. minuutilla 20-vuotiaan Nico Melamedin kentälle, joka iski kaudella 2020-21 kuusi maalia joukkueelleen.

Reilu kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Atletico sai palkintonsa, kun vahvasti läpi toisen jakson pelannut Belgian Carrasco pyöri pallon kanssa kotijoukkueen boxissa ja onnistui laukomaan pallon maalin takakulmaan ohi Diego Lopezin.

Ottelussa annettiin toiselle jaksolle huimat 10 minuuttia lisäaikaa ja sitä etenkin kotijoukkueen fanit hieman kyseenalaistivat. Kymmenen minuutin lisäaika oli Atleticolle hyvä, sillä joukkue naulasi vastahyökkäyksestä 98’n minuutilla voittomaalin, kun Lemar nousi vasemmasta laidasta boxiin ja tykitti pallon reppuun Lopezin käsien kautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga