Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridilta onnistunut paluu Santiago Bernabeulle – teinihankinta onnistui debyytissään

Eduardo Camavinga
AOP

Real Madridin ja Celta Vigon välisessä ottelussa havisuteltiin historian lehtiä oikein urakalla. Real palasi omalle kotistadionilleen puolentoista vuoden tauon jälkeen, kun edellinen ottelu stadionilla oli nähty maaliskuussa 2020 ennen kuin koronaviruspandemia keskeytti silloisen kauden. Tämän jälkeen stadionilla aloitettiin remontti, joka on nyt jo siinä vaiheessa, että stadion voitiin avata yleisölle.

Itse ottelun alku oli Realin kannalta murheellinen sillä Celta Vigo siirtyi jo neljännellä peliminuutilla johtoon, kun Santi Mina iski pallon maaliin. Mina käytti loistavasti hyödykseen Real Madridin heikon oman pään pelaamisen.

24. minuutin kohdalla Real tuli kuitenkin tasoihin, kun ranskalaistähti Karim Benzema iski ottelun tasoihin. Pallo pelattiin muutamalla hienolla syötöllä oikealta Benzemalle keskustaan, joka iski pallon voimalla ylänurkkaan.

Pitkään Realin ilo ei kuitenkaan kestänyt, sillä Celta Vigo iski jälleen. Nopean hyökkäyksen päätteeksi Franco Cervi pääsi kokeilemaan ja saikin pallon tolppaan. Tilanteen loppuun asti seurannut Cervi jatkoi oman yrityksensä paluupallon verkkoon ja näin Celta Vigo takaisin johtoon 1-2.

Benzema kuitenkin toi Realin jälleen tasoihin 46. minuutilla. Miguel Gutíerrez keskitti ja Benzema puski ottelun tasoihin. Real ei enää jäänyt Celta Vigoa odottelemaan vaan Benzema jatkoi huikeita otteitaan. Hän syötti brassipelaaja Viniciuksen läpi, joka sijoitti pallon viileästi maaliin ja vei Realin johtoon ensimmäisen kerran ottelussa.

66. minuutin kohdalla Real otti sisään kesän teinihankintansa, kun Eduardo Camavinga vaihdettiin kentälle. Nuorukainen sai Real uralleen loistodebyytin, sillä jo kuusi minuuttia myöhemmin hän pääsi iskemään Real Madridin kahden maalin johtoon.

Ottelun loppulukemat iski jälleen Benzema. Vinicius sai hankittua joukkueelleen pilkun ja rankkaria ampumaan astellut Benzema ei erehtynyt. Loisteliaan alkukauden pelannut ranskalainen iski hattutemppunsa täyteen ja juhlat stadionilla alkoivat. Real siirtyi 5-2 voitolla La Ligan sarjakärkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga