Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Guardiola tyytyväinen Bernardo Silvan esityksiin – ”Olemme iloisia, että hän on täällä”

Pep Guardiola
AOP

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on ollut tyytyväinen Bernardo Silvan esityksiin. Silvaa vietiin huhuissa kovaa vauhtia pois Manchesterista siirtoikkunan aikana, mutta portugalilainen on edelleen Cityn mies.

Pep Guardiola oli todella tyytyväinen portugalilaislaituri Bernardon Silvan esitykseen eilisessä Leicester voitossa. Silva iski ottelun ainoan maalin, kun City vei pisteet vieraissa numeroin 0-1. Kesällä siirtohuhuissa Silvaa vietiin pois Manchesterin sinisistä, mutta ainakin syyskauden Silva on vielä Cityn pelaaja. Siirtohuhut kiihtyivät entisestään, kun City hankki seurahistoriansa suurimmalla siirtosummalla Jack Grealishin Aston Villasta.

Guardiola on tyytyväinen, että hän sai pidettyä Silvan riveissään. Hän odottaa portugalilaisen nousevan uudelle tasolla tällä kaudella.

– Olen aina häkeltynyt, kun hän pelaa, se on uskomatonta. Eikä se ole vain hänen pelin laatunsa tai uskomattomat juoksut tai työteliäisyytensä, joka hänellä on, Guardiola kehui pelaajaansa.

– Olemme iloisia, että hän täällä ja tulevaisuus näyttää sitten mitä tapahtuu. Hän on pelannut todella hyvin tällä kaudella. He ovat löytäneet Jackin (Grealish) ja Joaon (Cancelo) kanssa loistavan yhteyden.

Silva on ollut tehokas aina kentälle päästessään. Cityn kovassa kokoonpanossa Silva on pelannut kahden viime kauden aikana kaikkiaan 60 ottelua, joissa on syntynyt tehot 8 maalia ja 10 maaliin johtanutta syöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga